torsdag 16 september 2010

Blur

Jag gillar verkligen SVT och deras programutbud, inte minst deras utmärkta sportprogram med "Vinterstudion" som russin i kakan.

MEN - de är ju för fåniga vad det gäller en sak. I sportsändningen imorse hade de en bild på Zlatan i bakgrunden, och där var tröjreklamen utsmetad till en stor blaffa mitt på magen... Det är patetiskt!

Det är lite som om någon säger "Åh, jösses vad äckligt - titta inte!". Då tittar man direkt. I vanliga fall hade jag inte ens noterat att det står 'Fly Emirates' på Zlatans mage, men nu blev det grejen med hela det efterföljande inslaget eftersom de inte kunde sudda ut all tröjreklam på matchbilderna från Milans match mot Auxerre.

"Det som göms i snö, kommer upp i tö"

Dessutom tycker jag lite synd om flygbolaget Emirates, som ju lagt ner massor av pengar på att synas på Milantröjor - och så kommer det en SVT-redaktör och -redigerare och pajar allting. Så här får ni igen litegrann, stackars Emirates:

Fly Emirates!!

3 kommentarer:

ColinZeal sa...

Löjligt löjligt löjligt!!
Jisses så (yeah, you guessed it) löjligt!

Bockis sa...

äh, lämna svt i fred, de gör vad de måste, annars ringer alla seniorer till någon ombudsman med anmälningar.. "reklam bla bla bla" innan de återvänder till fläskkotletten..

Unknown sa...

är det "yoda" eller den äckliga flygande byrackan från den oändliga historien i "blurren"?http://4.bp.blogspot.com/_yLeRoCw8gwA/SwG9TEmwzxI/AAAAAAAAC1o/PyYbQzy3hmw/s1600/yoda.jpg
http://dissociativ.blogg.se/images/2010/denondligahistorien_103722919.jpg