måndag 9 augusti 2010

Semestern över

Idag installerade jag mig på min nya kontorsplats på Gärdet i Stockholm och förklarade jobbhösten 2010 för invigd. Lasse G har köpt en Nespressomaskin med driftstörningar och Jens F bar omkring på en enorm whiteboard. Vi hann med ett "brainstormingmöte" och om 50% av idéerna där blir verklighet har vi en jäkligt spännande höst, vinter och vår framför oss.

Imorgon inleds mitt arbete med La Liga och "nya Supersöndag". Med mediavärldens logik gör jag detta genom att kommentera Chesterfield-Middlesbrough i Ligacupen.

Ni då? Hur har ni haft det?

9 kommentarer:

Scrambo8 sa...

Du fortsätter skriva om PL här va?! Grym säsong på gång och matcherna i första omgång är verkligen kittlande.

Kommer sakna era Lördags sändningar på förmiddan, men kan väl bli bra med Spanska ligan i C+.

Btw, Primera Division inte La Liga :p

Ruy sa...

Kom nyss fram till att det är dax för Fantasy Premier Leauge och eftersom du nu byter till La liga så borde det bli en Fantasy La Liga också, har du koll på någon bra sida där du och alla vi kan leka lite "La Liga fantasy managers"

Good to have you back!

Anonym sa...

Underbart att du är igång igen. Sorgligt att den bästa fotbollen ska vara i viasats och ett gäng amatörers händer.

Emma sa...

Det är ångest att PL drar igång utan underbara Premier League-lördag med dig, Lasse och Jens. Fan asså, har aldrig haft såhär blandade känslor inför premiäromgånen förut.

martin sa...

Härligt att ha dig tillbaka!
Tycker det är fint att championship gick igång i helgen och att fotbollseuropa börjar vakna (utom raiola som snart tar semester)
Ska bli spännande och se la liga i er regi istället för tv4sport eftersom den trots möjligheterna blivit missskött. kan inte heller sticka under stol med att det är nervöst inför viasats lansering. Önskar lycka till iaf!

Alfred Levin sa...

Sommaren har varit superb. Jag har lyssnat på det här ljudklippet ända sedan den där härliga söndagen i juli;

http://www.rtve.es/mediateca/audios/20100711/asi-canto-rne-gol-iniesta-tablero-deportivo/826319.shtml

Hedlund sa...

Jo fan kollat in när United slog Chelsea med 3 mål mot 1.
Bra början på säsongen.

Hur stor skillnad blir det på studioprogrammen nu i höst jämfört med i våras???

Anonym sa...

Jonas kommer du att delta i Fantasy Premier League i år? Trist att Canal Plus förlorade rättigheterna till Premier League. Mitt intresse för Spanska ligan är i det närmaste obefintligt alldeles för ojämn liga. Så det blir VIASAT för min del i fortsättningen tyvärr.

Kalle sa...

Äh, strunt i fotbollen. Det viktiga nu är hockeyn. Hur blir det med programmet Målextra. Kommer det att ligga i Canal+ Sport 2 som vanligt eller blir det Canal+ Hockey? Det är DET som är viktigt. Allt annat är oväsentligt.