tisdag 13 juli 2010

Ha en skön sommar

Jag har åkt på semester nu. Befinner mig strax norr om Gotland och tänkte göra det ett tag framöver, ska även hinna med svärföräldrarna i Blekinge och lite kompisar i Skåne och på västkusten.

Återkommer den 9:e augusti.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Ha det underbart Jonas!

Håkan sa...

Här har du en kanske kommande spansk-tysk-afrikanske "lika som bär".

Sami Khedira:
http://www.aperfect-illusion.com/alexthelion/header_.jpg

och lejonet Alex från Madagaskar:
http://www.topnews.in/files/Sami-Khedira.jpg

Näsan, hakan, ögonbrynen, håret dom är ju som kopior av varandra :)

Anonym sa...

Jävla skitkanal här betalar man varje månad får att se sport å nu när allsvenskan startar om så visar man inte AIK- Malmö FF Jag har sagt upp min abbonemang för att se på en riktig sport kanal Viasat..... fd en trogen canal pluare

Bredbyn sa...

hörru Jonas nu får du ta och avbryta din semester, vi saknar dina inlägg..

Anonym sa...

Nu får ö ta och ge dig och komma tillbaka!

Olle sa...

Hej Jonas!
Trevlig semester!
Jag undrar bara hur du mår med tanke på vad som händer den 14/8, alltså att Premier League börjar. Jag har abonnerat på Canal+ hela tiden sedan 1999 - och hade precis förlängt mitt abonnemang till februari 2011 när jag läste i tidningen att Viasat ska sända Premier League! Värre kalldusch har jag aldrig varit med om.
Jag bara undrar hur du och Jens Fjellström kan överleva utan att byta kanal ni också?
Det måste väl vara som att jobba som stjärnkock på en stor restaurang - och sedan plötsligt inte få möjlighet att servera den överlägset bästa huvudrätten, utan det är krogen intill som har knyckt den i stället. Tyvärr kan jag nog inte stanna kvar på min älskade stamkrog om de plötsligt slutar servera oxfilé och i stället erbjuder blodpudding i "världsklass". Det känns som en stor sorg för mig, hur ska det då inte vara för er?
Den fantastiska passion ni visat för Premier League tror jag inte kommer att märkas när ni ska kommentera den där ligan där det bara handlar om två lag, två matcher per säsong. Och så den där väldiga spänningen om det kommer att skilja 25 eller 30 poäng mellan tvåan och trean...
Jag kan inte låta bli att skratta till när Canal+ gör reklam för den idrott som ska sändas framöver. Just som han säger "idrott i världsklass" kommer bilder från Allsvenskan och sedan elitseriehockey... Jo, tjena!
Olle Gunnarsson, Umeå

Anonym sa...

jonas se till att flytta till viasat, vad ska vi göra utan dig på en plsändning`?

dave sa...

En vecka kvar nu till den engelska premiären Jonas. Blir det trots de nya arbetsuppgifterna en uppföljning av TTIAO - IIN's fantasy premier league liga?