onsdag 17 mars 2010

Skräll i startelvan

Många förvånas kanske över att Zlatan var bänkad för Barcelona, men det är ingenting jämfört med det faktum att Matt Derbyshire - mestadels inhoppare med Blackburn för ett par säsonger sen - tar en plats från start i en Champions League-åttondelsfinal med Olympiakos. Det hade jag inte kunnat gissa för tre år sen. Ingen annan heller. Inte ens Matt Derbyshire själv.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Har du inte tänkt att skriva någonting om Chelsea-Inter? Eller har du inga tankar när det går dåligt i CL för de engelska lagen?!

Jonas Dahlquist sa...

Du kan gå tillbaka till den förra veckans inlägg och kolla om jag skrev något om Man Utd:s överkörning av Milan eller om Arsenals kross av Porto... Jag känner inte att jag har något krav på mig att rapportera om alla matcher. Jag skriver om vad jag vill, när jag har tid, och så kommer det att förbli.

Du kan få några exklusiva rader här, dock.

Inter var bättre, och smartare, över 180 minuter. Chelsea kunde (eller borde) ha fått en straff - men rätt lag gick vidare. Nu är det två engelska, två franska, ett italienskt, ett spanskt, ett tyskt och ett ryskt lag i kvartsfinal. den bredden är bara positiv, tycker jag.

Häpp.

Unknown sa...

Inter = Fotbollsmördare
T o m Ljungskile ligger i lä.

Seb sa...

Så blev Derbyshire utvisad också =)

Erik sa...

Hur hamnade Derbyshire där!?

Lika oväntat som att se David Elm i Fulham..