fredag 19 mars 2010

Nu lämnar Torres och Gerrard...

...för vem vill spela i de här dräkterna efter att ha haft en av de snyggaste reklamloggorna i fotbollsvärlden? Titta och gråt:





Som sagt - det ser inte ut som ett topplags matchställ, det här. Den sammanlagda poängen för de här tre tröjorna blir EN målgivande passning av fem möjliga, och det var menat som ett skott.

47 kommentarer:

Anonym sa...

Är detta dom officiella tröjorna? :O

Anonym sa...

Å andras sidan så kanske dom stannar nu när dom får in lite cash!! Bankavtalet är ju såååååå mycket bättre än vad Carlsbergavtalet var värt... Fast man kan ju inte komma ifrån att dressarna blev så mycket fulare nu :( Är det officiellt att det är dom dressarna oxå??

/En Poolsupporter med pengar på hjärnan!! :D

Christian sa...

Hemmatröjan känns väldigt lik Bayerns tröja iår.

Kymbo sa...

Är ju ganska passande att det INTE ser ut som ett topplags matchställ...

Tackar för många underbara stunder med dig, Jens och Lasse på TV´n. Alltid suverän stämning. Det närmsta jag kommer i min beskrivning av känslan jag får är ordet "Julmys", och det är ju bra! Eller?

Jonas sa...

Tycker de är helt okej överlag. Tredjetröjan är rätt bedrövlig men å andra sidan tror jag att den röda kan bli hur bra som helst.

Visst, känns konstigt utan Carlsberg, men så mycket som SC betalar så tänker jag då inte klaga.

Valdemar sa...

Var har du hittat de där bilderna? De har diskuterats på olika Liverpoolforum den här veckan och mycket verkar tala för att de är falska, men det kanske mest är önsketänkande.

Själv har jag aldrig varit förtjust i Carlsbergloggan, eller tröjreklam överhuvudtaget.

Anonym sa...

Tro inte på det Jonas, det är inte sant, det kan inte vara sant. Liverpool skulle aldrig släppa igenom ett så fult ställ.

Själv har jag funnit detta, och jag hoppas och tror att dessa är mer korrekta.

Även om de inte heller är supersnygga så är de acceptabla.

http://kopworld.net/lfc-discussion/new-kits-for-1011/

Anonym sa...

Alla tre tröjor är fejk

Björn sa...

Rent objektivt om tröjorna, tycker jag designen är snyggare 10/11 än 09/10. Givetvis saknas Carlsberg-loggan. Men jag gillar "retrostilen" på hemmatröjan och Blackburn-varianten av tredjeställ.

Erik Gollne sa...

Dessvärre är det där falska kopior från Thailand. De riktiga tröjorna finns på länkarna här under:

Borta i ligan:
http://i1.lelong.com.my/UserImages/Items/1003/16/amilglobal@2.jpg

Hemma i ligan:
http://www.footballshirtculture.com/images/liverpool-10-12-adidas-home-shirt-leaked.jpg

Borta europa:

http://www.footballshirtculture.com/images/liverpool-10-12-adidas-third-shirt-leaked.jpg

Frida sa...

Förstastället hade ju varit klockrent med Carlsberg loggan kvar men nu får man ju championship-vibbar. Men pengarna styr som vanligt.. Tråkigt för oss supportrar bara.

Anonym sa...

Läste precis att Canalplus släpper Premier League..

FY FAN!

henke sa...

Men varför lämnade Carlsberg? Det enda jag riktigt gillat med Liverpool, tröjorna och sången.

Anonym sa...

Är det verkligen de nya officiella tröjorna? Katastrof! Jag är inget Liverpool-fan men jag lider verkligen med de fans som måste se den här tröjan på Gerrard. Eller, om de inte börjar använda tröjorna i slutet av den här säsongen tvivlar jag också på att vi kommer se Gerrard i Liverpool nästa säsong!

Anonym sa...

Varför har ni släppt Premier league som är ert flaggskepp?

Det är roligt också att Canal + verkar tro att folk vill behålla abonnemangen och betala för spanska fotboll. Sverige har en tradition av engelsk fotboll genom tipsextra som man inte har genom de andra ligorna. Jag säger bara: Bye, Bye Canal + ......

Anonym sa...

PISSA PÅ TV4! SVERIGES SÄMSTA MEDIAKONCERN!

Kymbo sa...

Vad finns för regler när det gäller tröjreklam i PL? Får ett lag byta tröjreklam som det vill under säsong? AIG som sponsrar Man United var ju på väg i putten ett tag under värsta ekonomikrisen, hade Man U fått byta sponsor om AIG hade gått i kk?

För Liverpool skulle det ju förresten passa bra att byta till de nya bedrövliga tröjorna mitt i säsongen, då de inte längre är något topplag : )

Paulie sa...

Gerrard och Torres blir kvar, var inte oroliga. Och SC-dealen medför mer pengar till klubben. Att loggan inte är lika grafiskt snygg kan man nog också leva med.

Daniel sa...

Ja. Canal Plus-abonnemanget åker definitivt i soptunnan efter det här, tråkigt. C+ har alltid varit kvalité rakt igenom till skillnad från pajasarna på Viasat. Men visar de den bästa fotbollen så gör de. Trist, trist. Hur lång tid sträcker sig det nuvarande avtalet Jonas?

Anonym sa...

Konstigt att så många är så positiva till Carlsberg som symboliserar 20 år utan en ligatitel. Tycker själv att det är det sköna med de här tröjorna. Bedrövligt med den där vita kragen, men sponsorgrejen känns iaf närmare Crown Paints än Carlsberg-tramset och kritiken om tredjestället förstår jag inte överhuvudtaget.

Fotbollsidiot sa...

Ingenting är klart ang PL. Håll ut, jag lovar att det löser sig. Tänk er C+ utan PL.
Är ju som Jul utan tomten

Salvadore sa...

Är felaktiga bilder som du fått tag i nu Jonas. Dom stämmer inte.

Anonym sa...

Det är inte dom officiella tröjorna från Adidas, var så säkra.

Anonym sa...

Ja, utan PL skiter jag i Canal+... Har Boxer och jag tittar bara på + Sport 1 och Weekend. Är urförbannad på att de lakt + SF på förmiddagarna så ALLA repriser skiter sig...

Om nu inte Canal+ visar PL, vem fan gör det då???

Martin sa...

fan va tråkigt att canal plus tappar pl :(
dröjer väl inte länge nu föränn jävla hussfeldt och kåmark dyker upp i premier league också... börjar bli dags att fly landet tror jag bestämt.

Anonym sa...

Daniel> säsongen ut.

Jag personligen har CANAL+ för Allsvenskan, men Premier League gör inte kanalen sämre direkt.

Jag tror att det kommer bli en massuppsägning av abbonemang efter PL-säsongen. TV 4 dödade CANAL+!

RIP C+ sa...

Hej då C+!! Det var riktigt bra så länge det varade. Jävligt trist att ni vill göra slut med mig genom att förlora PL-rättigheterna. Kommer det att startas upp en helt ny kanal nu eller?

n.g. sa...

FAAAAAAAAN! Det kan inte vara sant! Väck mig ur mardrömmen!

Vill inte ha ett PL utan C+, och garanterat inte ett C+ utan PL.

Jag är riktigt bekymrad.

J sa...

Kommentar på gårdagens nyhet Jonas?

Förbannat tråkigt. Lördagseftermiddagerna med dig, Fjellström och Granqvist är det bästa TV-Sverige bjuder på.

Carlan sa...

Men Jonas för fan, nu får du slå näven i bordet och förklara för ledningen att ni icke... icke har råd att tappa PL

I annat fall hoppas jag du lägger full krut på Eurotalk, detta tillsammans med rule Britania är ju Sveriges klart bästa fotbollsprogram.

Behöver ni spetsa till Pl panelen hos er på Canal+... inga problem värva in David Fjäll så är det problemet ur världen...

På tal om tröjorna.... tror iofs inte att det är dessa som Liverpool kommer att bära men är det så, så är ändå den röda hemmatröjan ganska charmigt retroaktig...
Visst ingen Carlsberglogga men kunde dom inte erbjuda mer stålar så förtjänar dom inte att pryda det vackraste lagets tröja

Mvh/Carlan

henke sa...

SKANDAL att ni släpper Premier League.
Snacka om att ni kommer tappa abbonenter nu! Dock så kommer jag vara kvar tack vare Allsvenskan, Laliga lockar dessvärre inte det minsta...
Som sagt, ett hårt slag för C+ och för tittarna, då ni troligtvis har de allra bästa kommentatorerna och experterna på marknaden.

Anonym sa...

Ser på aftonblaskan att Viasat har köpt rättigheterna till PL, va fan är det som händer?!?!?! Dom kommer sabba allt med okunniga kommentatorer, Va håller tv4 på med?!?!?!

Unknown sa...

Katastrof.
Byta ut Lasse, Jonas och Jens mot Sladjan och Bosse Pettersson.
Väck mig ur mardrömmen tack...

Anonym sa...

http://www.fotbollskanalen.se/1.1562037/2010/03/19/canal_plus_slapper_premier_league_det_blir_inte_vi_som_sander

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/sportitv/article6811399.ab

Wesslan sa...

Det här är katastrof!

Canal+ har gjort sändningarna till något riktigt bra och genuint. Viasat känns bara så plastigt och löjligt. Fan vad besviken man blir när man får veta sånt här!

Anonym sa...

Tack för allt Canal+, mitt avtal är bundet till sommaren, passar ju bra då jag inte kommer förlänga. Enda skälet är att ha Canal+ är PL.
Blir intressant och se hur många som nu kommer att lämna kanalen, hatar dessutom allt som har med TV4 att göra men va fan Canal+ kan väl börja köra Lets dance och Körslaget och locka kvar tittare ;-). För egen del ringer jag och säger upp Canal+ idag!

Anonym sa...

Nu ryker Canal+! Enda skälet till att jag är kund var PL rättigheterna. Jag hatar TV4 men canal+ får väl börja köra Lets dance och Körslaget för att locka kvar tittare;-). Tack för allt.

Anonym sa...

:'( Det FÅR inte vara sant.

Jonas Dahlquist sa...

Hmmm... Fullt krut på EuroTalk? Där ställer man ju bara upp gratis - så det skulle nog bli lite jobbigt, rent ekonomiskt.

Axel J sa...

Rätt komiskt att det på den påstådda bortatröjan finns CL-loggan på ärmarna, verkar vara lite av ett önsketänkande.

987jjh sa...

En ganska rolig sak är att det är Champions league logo på bortatröjan.. hahaha

OLof sa...

@ Jens
Nu vet jag inte om detta är de officiella tröjorna men lagen har ju alltid en speciell bortatröja i CL. I år har Pool sin svarta bortatröja i PL och sin vita i CL.

Biscanbauer sa...

Oavsett vilka tröjor det blir så är iaf jag helt nöjd med själva loggan. Visst, Carlsberg har genom åren blivit synonymt med Liverpool, men nu när det ändå ska bytas så anser jag att det kunde blivit mycket, mycket värre. Standard Chartered's logga är nämligen blå och grön... Försök att föreställa er d-e-t på en röd Liverpooltröja.

Anonym sa...

Finner ingen anledning till att detta vore fejk.....
OK, kanske inte exakt hur tröjorna kommer se ut, men LOGGAN e ju vad den är, ful som stryk och även om den skulle sitta på dagens tröjor så blir det ju katastrof-fult!!
/Jonas L.

Victor sa...

Jag tycker att ordinarie tröjan ser S-t ful ut men den sista tröjan är helt okej. Torres borde lämna klubben, även om de har fula dressar.

Unknown sa...

http://store.liverpoolfc.tv/products/homekitten

Ehm... Inte officiella ännu..

Anonym sa...

Nya stället blev officiellt inatt:

http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/lfc_homeshirt_201012.jpg

http://www.liverpoolfc.tv/eseason/Features/Behind-the-scen-18098.php3