lördag 20 mars 2010

I read the news today

Jag kan väl bara kort kommentera det som står i tidningarna idag. Som ni säkert vet jobbar jag inte med rättigheterna i sig, det finns det andra människor som gör. Det är de som vet vad som finns i plånboken och vad saker och ting kostar. Min uppgift är bara att göra det bästa möjliga av det som ska visas i de sändningar jag jobbar med.

Allt det här pågår alltså långt ovanför nivån jag jobbar på.

Eftersom jag inte vet vad som är 100% säkert och inte så kan jag inte kommentera det mer än så just nu. Sorry.

120 kommentarer:

Anonym sa...

Det vore ju väldigt trist att behöva betala pengar för att lyssna på Sladjans yrande i sändning.

Unknown sa...

Tråkigt om detta blir verklighet med ett övertagande av Viasat då deras förbannade studio är undermålig i jämförelse med eran Premier League studio. Hoppas verkligen att man får se din och Fjällströms nuna i PL sammanhang i framtiden.

alexander sa...

det här FÅR inte stämma! Helvete, jag tecknade ett 2 års boxeravtal igår bara för er skull! Ni kan inte svika oss så här... Jag orkar inte lyssna på jubelidioten Pettersson samt den vidriga utfyllnadstjejen som bara är där för jämställdheten skull, något som är helt onödigt i en fotbollsstudio!

Anonym sa...

Kan bara hålla med. KATASTROF!!! BOSSE PETTERSSON!!!!! OLA WENSTRÖM!!!!

ColinZeal.se sa...

"They think it's all over - it is now!"

Word!
:(

Hoppas Viasat värvar Dahlquist, Fjellström och Granqvist också.

Anonym sa...

URRRRRK ska man nu behöva stå ut med Farbror Bosse, hon som inte kan ett skit om fotboll, en överentusiastisk okunnig Wennström och rit Ola som tappat allt förstånd (om han nu någonsin haft något?). Rekrytera in Ekwall och uppsättningen blir komplett! Jösses välkommen tillbaka Agne Jälevik allt är förlåtet....

Anonym sa...

Flytta över hela studion till Viasat, DÅ kan det bli bra.

Magnus Hofwing sa...

Viasat mot Canal Plus är som allsvenskan mot Premier League....det skiljer så mycket i klass att det går inte att mäta.....vore en katastrof om det är sant....ska man behöva titta på reklam och jubelidioterna Wenström, Petterson och tjejen som är där av rödstrumpeskäl....Den enda som skulle platsa hos er är Glenn Strömberg....och de enda som kan tävla om de bästa sportsändningarna med er är svt.....allt blir pajas i viasat!

Alexander sa...

Vad händer med dig nu Jonas? Inte orkar väl du stanna för att ta på den spanska fotbollen? Hade jag varit du hade jag flyttat till Norge.

Fredrik sa...

Viasat är långt efter C+ gällande studio/kommentatorer.

Petter Johansson, Anders Fredriksson, Klementz är betydligt bättre än Claes Andersson, Lasse Kinch och Tommy Engstrand. Är väl bara Strömblad som kan konkurrera, även Holmgren.

Studion är den största skillnaden, att behöva lyssna på pajas Wenström, pajas Sladjan, pajas Bosse och Elin vore hemskt! Isåfall skulle jag vilja ha en studio med Jensa, Rit-Ola, Dahlquist och Lasse Granqvist.

Nej, C+ måste behålla Premier League för oss kunder.

Hank sa...

En stor klump i magen blev det när man läste om det här på nätet, satt och lovordade dig igår för människor som inte sett Rule Britannia förut. Det var kanske sista chansen igår, om dem inte gillar repriser. Jag Hoppas verkligen, oavsett hur det blir med rättigheter att du först och främst blir erbjuden fortsatt jobb med PL, och givetvis att du själv är intresserad. Folk snackade om Eurotalk och du sa att det var gratis att ställa upp, det förstod man sen innan. Men när man ser och hör ditt intresse för engelsk fotboll så känns allt så genuint och äkta att man skulle kunna tro att du jobbar ideellt. Vilken kärlekshistoria till dig Jonas. Men ta åt dig, blir det Bosse, Sladjan och Colgate-Ola så flyttar jag bannemej till Birmingham och fixar säsongs till Villa!

Anonym sa...

Premier league lördag med Jonas, Jens och Lasse var ju någonting man såg fram emot varje helg.. Hejdå canal +!

Kymbo sa...

Verkar som vi är många som fått helgen förstörd av detta besked. Bara att hoppas att det löser sig till det bästa på nåt sätt, men jag vettifaen hur.

Får bli gravöl när Lasse, Jonas och Jens gör sista PL-lördagsprogrammet :(

Anonym sa...

synd man har "några" månader kvar på sitt C+ abonnemang, känns jäkligt surt iom att Premier League är det enda jag ser på C+..

Anonym sa...

Ni tappar ju allt Serie A, NHL och nu Premier League, vad händer nu ska ni lägga ner C+? Dåligt.

Daniel sa...

Jag kommer aldrig att skriva på något abonnemang för klåparna på Viasat. Hela grejen med Premier League har för mig varit den härliga och familjära stämningen som varit i studion tillsammans med en enorm kunnighet. För mig som inte har några klubbsympatier i England (jag är äkta och håller mig till Sverige) har det varit väldigt viktigt för mig. Ni gamlingar som idag sitter och tjatar om Tipsextra, om 30 år kommer alla sitta och prata nostalgiskt om när Canal Plus sände Premier League. Synd att TV4 förstör allt de tar i.

Viasat är en pajaskanal.

Anonym sa...

Helgens höjdpunkt PL-lördag är därmed slut för gott.
Tv4 likviderar canalplus i tron att abonenterna är idioter. Trist att viasats fjollor tar över.

Jimmy sa...

Det här är rent ut sagt förjävligt! Idioti! Ska man nu behöva köpa Viasat också? Och då få se några så kallade "experter" stå och göra åtlöje av sig själva i TV. Du, Fjellström, Granqvist och Anders Fredriksson ska det vara! Därmed basta!

Scrambo8 sa...

Tråååååkigt. Sorgligt. Fan.

C+ ÄR Premier League i Sverige :(

Viasat (om det nu blir dom) håller inte samma nivå.

Anonym sa...

Ja, det är ju inte värt att ha kvar Canal+ för filmerna och eventuellt La Liga till dagens pris, max 100:- i månaden skulle jag kunna tänka mig att betala.

Det man kommer sakna mest är alla lördagar/söndagar med duktiga experter och kommentatorer. Viasats studio är så pinsamt usel i jämförelse att det nästan är värt att börja streama alla matcher på nätet istället bara för att bojkotta dom.

Anonym sa...

Blää

urtaskig produktion plus en jäkla massa reklam ideligen.

NEJ NEJ NEJ

Mats Tott sa...

Tragiskt!Jag har Canal+ av en enda orsak,Premier Leauge!!Håller med övriga "tyckare" om att ersätta dig,Lasse,Fjellström med Pettersson,Wenström och en herrans massa reklam låter fördjäv....Mitt avtal med Canal+ går ut i september och jag kommer INTE att förlänga!

Anonym sa...

Jonas, kommentar om PL-karusellen?! Vad håller TV 4 på med?

Anonym sa...

Missade i min upprördhet att du hade kommenterat :-) Såg inte att det var ett nytt inlägg!

Anonym sa...

Det här är ju riktigt surt. Det var ju snack om att ni skulle ha La liga istället. Den ligan är ju inte ens i närheten av samma popularitet i Sverige..

Snacka om att C+ kommer att förlora abbonenter. Inte direkt då många har redan bundit upp sig på långa boxerkontrakt och liknande men efterhand så....

Sen får man ju kräksmak i munnen då det är sagt att Viasat ska ta över. Mupparna Sladjan, Bosse och apan Ola i studion samtidigt får ju vem som helst att vilja ta livet av sig. ...

_angst_ sa...

Känns trist att skriva sin första kommentar ang detta. Så först vill jag tacka för det bra jobb du gjort/gör i c+, eurotalk och på bloggen.

Som fattig student har jag under 3 års tid lagt mina knappa slantar på den kvalitet ni erbjudit under åren.

Stämmer detta är det en stor förlust :(

Hoppas det löser sig på något sätt...

Anonym sa...

Jag har också c+ av en enda anledning, Premier League...Kommer bli massuppsägningar av c+, fattar inte tv4 det?
Gör er av med allsvenskan istället!!
Förutom Strömberg och Holmgren, så är viasats experter en katastrof!

/snart f.d c+tittare

Anonym sa...

Det här är ju sämre än GAIS!

stefan sa...

Vilken katastrof. Premier Leauge i Viasat det får inte va sant, väck mig från mardrömmen snälla

Anonym sa...

Om Viasat tar över blir det katastrof, dem kommer ha högre avgifter och sämre kvalitet på studion, jag kommer aldrig byta till Viasat. Då är jag hellre utan premier league. Jag hoppas verkligen att ledningen tar tag i det här och ser till att den stannar hos Canal plus. Tar hellre en kostnads höjning här än att betala Viasat. Ingen som startat en Facebook protest?????

Anonym sa...

Viasat vill jag absolut inte betala för, ännu mindre se PL på. Viasat har redan förstört den fotboll de lagt beslag på.

Blir ajöss med digital tv nu när kvalitén i C+ försvinner.

Anonym sa...

Premier League i Viasat = Död :'( Vi kommer att sakna er Jonas, Lasse och Jens..

Anonym sa...

Ångest och panik!!!
Hoppas att något händer som gör att allt blir rätt igen!
C+ är bäst men allsvenskan och La liga komme rinte att räcka, det är PL vi vill ha!

Jens sa...

Det är synd att behöva säga upp sitt Canal+ abonnemang och gå över till sånn skit som Viasat men vad gör man inte när det enda intressanta på kanalen flyttar :(

Anonym sa...

FAAAAAAAAAAAAAAAAN, vi vill inte ha viasat. De suger med sin pajasstudio!

Anonym sa...

Helvet vilken mardröm! TV 4 som ägare kan fara o flyga.
Tack för den här tiden Canal+

Anonym sa...

Men varifrån kommer viasats alla pengar???

Slut på canal+ för min del förstås och naturligtvis går det inte att lyssna på clownerna i den studion. Det får bli att streama istället.

Tack för den kanske bästa sportproduktionen någonsin pojkar.

Anonym sa...

Har tidigare idag sagt upp abb hos Canal+ med tydliga kommentaren om PL. Även om deras kundtjänst säger att inget är klart (oerhört korkad taktik av VD då att gå ut med det) så kan jag iaf nyteckna ifall turen finns att PL fortsätter sändas i Canal+.

Är bara för alla andra att göra samma, så kanske Canal+ inser vad de håller på att tappa i kundbas...

Anonym sa...

När kommer ni leverera ett slutligt svar kring rättigheterna. De flesta av oss sitter på 3 månaders uppsägningstid och vill veta nu, tack. Kan bara hålla med tidigare om att Viasat studion är riktigt kass. Har sett den via Champions League och den enda som håller måttet är Ola, men då en alltför ofta pajasstämning tar över, ballar han också lätt ur. Olas kommentar om Zlatan förra året, han ser vältränad. jo, men tjen IQ fiskmås. Bosse kommentar om Milan när de slog Man U med 3-0, United borde ha haft straff och då kunde resultatet sett annorlunda ut. Goddag yxskaft! Samt de fokuserar alltför mycket på allt runtomkring fotbollen. Och ja, tyvärr Elin du är inte bra heller, du verkar sympatisk men kommentera fotboll kan du inte. Se och lär från Premier League lördag. Premier League söndag är lite sämre men ändå hästlängder bättre än Viasat.

zebbe sa...

set här är ju hur tråkigt som helst, fan vilken katastrof om detta blir verklighet

Kymbo sa...

Uppsagt och klart här också. Fast jag kommer inte att kunna stå emot att teckna för vilka det nu blir som kör PL framöver. Har dock svårt att se att inramningen skulle bli bättre än nu...
Tack för flera fina PL-år och underbara stunder!

Anonym sa...

Tycker dethär är så fruktansvärt tråkigt... premierleague lördag har de bästa försnacket och allt snack mellan matcherna!
Så himla tråkigt att canal + tappar pl, och du jonas är helt bäst på statisk och zladjan kan slänga sig i väggen!

G-H sa...

Har gjort en grupp på Facebook som heter "Vi som vill att Canal+ behåller Premier League"

Gå med i den. Man måste ju göra nåt åt detta!

Pär sa...

Har haft Canal Plus i fem år nu. Det är enbart för Premier League jag betalt abonnemang. Jag är glad att slippa pajasgänget i studion på söndagarna men kommer att sakna lördagsgänget något enormt. Jag säger med omedelbar verkan upp mitt abonnemang på Canal Plus och kommer i fortsättningen enbart att se på matcherna och följa tippet på Viasat. Det finns väl ingen fotbollsintresserad människa som kan stå ut med Pettersson, Wenström och den blonda inkvoterade!?

Anonym sa...

Facebook - Alla vi som vill ha kvar Premier League på Canal+ GÅ MED!!

Anonym sa...

Tack för alla år CANAL+!

Nu tog det roliga slut tack vare TV 4! Det förstod man från första början att dom skulle förstöra CANAL+.

Anonym sa...

Jag kollar hellre via någon taskig internet-länk än tittar på amatörerna på viasat..

Hank sa...

Viasat borde inte tillåtas visa fotboll överhuvudtaget! Man blir mer laddad av c+ uppsnack av Burnley-Hull än viasats inför valfri CL-final

Unknown sa...

Viasat är så jävla dåligt så det finns inte. Länge leve Canal+!

Jakob sa...

Bara att hålla med alla tidigare kommentarer, det kommer bli tomt utan era sändningar, premier league lördag med dig, jens och lasse har varit ett fantastiskt nöje att titta på varje vecka.

Johnny sa...

Otroligt tråkiga nyheter, visst VIASAT gänget kan också fotboll. Men, de är bra trista inte alls den sköna stämning som det är hos Lasse på lördagar och hos Nora på söndagar.

hedlund sa...

Märkligt om TV4 först köper Canal+ för en jäkla massa pengar för att sedan lägga sig och dö. Men hellre allt på Viasat än att ni delar på sändningarna, även om jag helst ser att sändningarna stannar hos Canal+ pga överlägset kunnande (men man måste kanske göra detta för att bli av med Arne på ett fint sätt).

Anonym sa...

Trist att det inte blir mer Premier League i Canal +.Om Serie A rättigheterna köps in omgående behåller jag abbonemanget, med villkoret att Lazio klarar sig kvar. Tack för bra sändningar!

Anonym sa...

Instämmer med de flesta ovan. Känner en stor besvikelse över bli av med PL-lördag och supersöndag i Canal+. I stort sett lika proffsigt(både upplägg, programledare, gäster/experter och kommentatorer) som SVT, ngt som Viasat aldrig varit i närheten av. Ta åt er av berömmet, det är ni värda! Det enda som kan rädda den här historien är om Viasat köper över alla kommentatorer, experter och programledare också. 20/4-2010, En sorgens dag för oss som älskar PL.

Anonym sa...

Någon efterlyste en Facebook-grupp, här kommer den.

Sök på:
Vi som inte vill att Premier League flyttar från Canal plus till Viasat

Anonym sa...

mm fyfan. och det dumma är att jag själv inte kommer kunna stå ut med att inte se PL på tv. Men blir väl att köra ljudet av och streama någon gammal c+ sänding så man kommer i rätt stämmning !

Magnus sa...

Kommer också sakna Jonas, Jens och Lasse något enormt :-( Hoppas Viasat kan värva över åtminstone Jens och Jonas till någon form av Premier League studio!

Anonym sa...

Finns det något bättre en lördageftermiddag än att spana in tre raka PL-matcher på Canal+ ?

Tamejfan bättre än sex.

Bara tanken på Ola Wennströms konstlade entusiasm("vi skall tala mycket mer om offsidesituationen efter pausen") får en att slakna.

Katastrof.

Anonym sa...

Katastrof är ett ord som jag tycker använs lite väl ofta och lättvindligt men nu är jag beredd att ta till det ordet. Enda skälet till att jag betalar för Canal+ är PL samt den proffsighet som finns både hos studiefolk och kommentatorer. Jag kommer nu omedelbart att säga upp Canal+, jag är bunden till sommaren så det passar ju tyvärr bra.

Soda

Richard sa...

Hej då Canal+

Sandra sa...

Mycket tråkigt! Canal+ slår Viasat på alla punkter.

Pontus sa...

Värsta som hänt!!
Viasat kommer bara visa top 4 lagen och Bosse Pettersson kommer sitta och säga stora ord om Gerrard, Rooney, Drogba med mera.
Men om de möter tex Wigan kommer de inkompetenta soporna i Viasats studio inte kunna ett enda namn i deras startelva!

Det är bara att be till några högre makter att Canal+ tar sig samman och förstår att de kommer tappa fan minst 50% av sina abbonenter bara för PL fösviner. Är det bättre ekonomiskt???

Stor eloge till alla på C+ som gör Premier League till en ännu bättre liga tack vare eran fantastiska studio!

Anonym sa...

HATA TV 4!

Pontus sa...

Otroligt ledsamt..

Canalplus har för mig blivit synonymt med Premier League.

Detta är ju katastrof verkligen.

Har knappt förstått det ännu.

Anonym sa...

Förstår TV 4/Bonnier vad man gör?

Micke Linderoth sa...

Så j-a bra är ni inte men ni är något bättre än Viash-t.

gooner sa...

Det spelar ingen roll om Viasat värvar Maradona, Pele och Jesus. De suger ändå.

Anonym sa...

Fan!! Ni var ju bäst och nu har ni förstört nästa säsong jag kommer aldrig att vilja kolla på viasat de är värdelösa!! Känner flera som ville skaffa C+ men de vill de ej mer. Jonas hur fan kunde de här hända?? Trodde PL var högsta prioritet.

PlainArsenal sa...

Katatrof men när det är officiellt på viasats hemsida eller canal+ så ringer jag bums och säger upp mitt abb. Tack för den bästa sportprodukten i tv någonsin. RIP Canal+ Sport.

Anonym sa...

Har haft C+ sen det hette Canal + Canal + Gul & Canal + Blå, men nu försvinner det av samma anledning som det en gång skaffades! Trodde aldrig något kunde ersätta "Hegerfors Lördag" och faktum är att PL lördag behövde 1 säsong på sig att bli bättre menmen, allt är slut och canal + är redan uppsagt

Jhisco sa...

Tråkigt att ni torskar rättigheterna. Bara å flytta med till Viasat nu då?Hehe, kan du sammastråla med din gamle vapendragare Holmgren.
Se till så Canal+ köper NBA så kanske kanalen kan leva kvar =)

Anonym sa...

Har idag efter att MTG (Viasat) bekräftat sagt upp Canal+ från september.
Tråkigt men snar kommer TV4 att förstå konsekvenserna av att ha tappat PL rättigheterna!

Petter

Cliff Barnes sa...

Bara att ta dina överordnade i hand och gratulera dem till dumhet i kubik.

Jag har nog haft C+ 12 år tror jag, köpte enbart för att kunna se PL och NHL. Kommer aldrig glömma när vi var ett gäng som satt uppe nätterna igenom i början av sommaren för att se hela Stanley Cup, sjukt kul men man var som ett lik på jobb den månaden :)

Jag sade upp mitt avtal i lördags, har 3 månaders uppsägningstid så hejdå C+, 18 juni är sista dagen jag tittar.

Det känns surt att behöva gå till Viasat, har alltid kastat skit på den kanalen men nöden har ingen lag. Enda glädjen är väl att man kommer kunna se både CL och PL framöver.

Dante sa...

Usch Usch USCH!

Vilken start på veckan, förra slutatde med jubel efter matchen på Old Trafford. Den här började på sämsta sätt. Har haft Canal+ sedan alltid känns det som och 99% på grund av PL. Har varit ett nöje varje helg att följa matcher och studiosnack i rutan på C+. För mig är det snudd på heligt. Att det nu inte bara försvinner från kvalitétskanalen C+ utan dessutom hamnar på Pajasmediet Viasat är som två pungsparkar efter varandra.

Beklagar Jonas, trist för er verkligen hälsa och framför mitt djupa beklagande till kollegorna.

FY F-N

Unknown sa...

oherregud.

Hoppas innerligt att du, lasse och Jens följer med till pisskanalen.

Fyfan för Bosse Pettersson, Sladjan o tjejen mm....

FYFAN för Viasat

Anonym sa...

Otroligt tråkigt måste jag påpeka, enda anlednigen att jag ens köpte sportpaketet från Canal+ var för PL.

Aldrig kommer mediak*ta Ola Wennström och hans gäng kunna jämföra sig med dig, Jens och resterande personer som gör ett underbart jobb med att analysera och sköta förtidssnacket innan PL-matcherna.

Blir väl till att säga upp Canal+ då...

Dante sa...

MTG köper Premier leauge-rättigheter
Publicerad: 22 mars 2010, 08.15. Senast ändrad: 22 mars 2010, 08.18
Stenbecksfärens mediekoncern Modern Times Group (MTG) har, genom dotterbolaget Viasat, köpt de exklusiva rättigheterna att visa Premier leauge-fotboll i Sverige. Avtalet gäller för de kommande tre säsongerna, skriver MTG i ett pressmeddelande.

SUCK!

Då är det bara att säga upp, blev itutad för en månad sen att förlänga abonemanget med motiveringen att skydda sig mot prishöjningar och en gratis månad.

Nåja, har för mig att det står i avtalet något i stil med att kontraktet kan brytas om större förändringar i utbudet görs. Kan inte bli större än så här...

Anonym sa...

Ett slag i magen för oss PL-älskare.
Ta med dig Fjällström och hoppas över om du kan!

Jag har aldrig gillat Viasat och nu blir man tvungen att finansera den där jävla skitkanalen också!

Olle Westman sa...

Hej,

Jag är lite kluven i denna fråga. Tycker att din och Lasses Premier league Lördag håller toppklass. Dock så tycker jag supersöndag, speciellt den igår är otroligt kass. Där finns det också ofta tjejer som är där enbart för jämställdhetens skull, Nora är ursäktad. Dock så tycker jag att både CL och PL i en och samma kanal är tilltalande rent ekonomiskt. Hoppas verkligen att de plockar över framförallt dig men även Lasse G till sig samt skickar Bosse P (kejasaren i Star wars största look alike??) dit pepparn.....

Tack för ordet.

MVH

Olle

Stellan sa...

Hmm, röv också, jag som har min HDbox via C+ enbart för att se fussball. Får la ordna Viasat istället.

Anonym sa...

C+ Viasat
Granqvist 2 0 Wenström
Dahlquist 2 0 Sladjan
Fjellström 2 0 Rit-Ola
Ej PL 0 4 PL
Ej CL 0 3 CL
Total 6 7
Den bistra verkligheten blir att man lämnar kvalitetskanalen till förmån för sportens Hänt Extra

Anonym sa...

Det är sorg, bara sorg om detta är sant.

En PL studio med Elin Ekblom, Sladjan och Ola Wenström är ju ett skämt utan dess like. Er studio idag, kommentatorerna och kryddat med Rule Britannia är outstanding.

Nu blir det någon kinesisk stream framöver, hellre en skrikande kines än Lasse Kinch och Åke Unger.

TACK OCH GODNATT PL!

Anonym sa...

vad sysslar ni med CanalPlus ni säljer allt bra först NHL och nu PremierLeugue det är som att Barca skulle sälja Messi till RealMadrid
eller Arsenal skulle sälja Fabregas
till Chelsea eller om NewYorkRangers skulle sälja Lundqvist till NewJerseyDevils.
PremierLeugue fotboll på CanalPlus är tradition 2000talets tipsextra det som min generation växt upp med tänker er ledning med röven eller?

Anonym sa...

Själviskt hoppas jag du, Lasse och Jens går med till Viasat o styr upp det hela bra där. Samtidigt skulle jag inte önska ens min värsta ovän att jobba för MTG, kanske är annolrunda på redaktionerna iofs..

/Bosse

Anonym sa...

Bosse P hade la kunnat tjöta sönder en Man United - Chelsea-match med snack om Messi och Barcelona.

Hör jag Elin Bak analysera ett Manchesterderby någon gång i mitt liv så går jag över till irakiska streamningar.

/Peter S.

Anonym sa...

Betyder det att du lämnar Canal+ nu??
För jag kan knappast tänka mig att du skulle kommentera La Liga, hehe..

Anonym sa...

Jag vägrar att sitta och lyssna på Lasse Kinch varje vecka!! Jag måste ju stänga av ljudet bara nu när det är CL, och i längden hur ofta är det egentligen?

Anonym sa...

The think it's all over - it is now !

RIP C+

Anonym sa...

Har precis sagt upp mitt avtal o jag hinner precis se klart den här säsongen. Hur ska man överleva nästa säsong om detta sker, vägrar ge viasat pengar för dom förtjänar verkligen inte de...

Dante sa...

Vinnare blir väl O'learys.

Jag känner inte för att sponsra Viasat men måste se fotbollen någonstans.

Mangan sa...

Neeej!
Kommer inte att följa PL på 3 år!
Jag vill inte se ego-fixerade viasat-medarbetare utan passion för sporten som fanns med sympatiska C+.

TV4-gruppen, ni är inte vassa.

Anonym sa...

Nu verkar det vara konfirmerat, varför jag hoppas att du kan kommentera situatonen, och ber dig också motivera, varför man ska ha kvar Canal+ överhuvudtaget.

Anonym sa...

Irritation, frustration och ren jävla ilska. Jag vill verkligen gör allt för att Viasat inte ska få rättiheterna, men inget kan man göra. Den höga kompetens det finns på Canal + har jag aldrig sett tidigare, ni gör ett kanonjobb. Att följa PL hos er har kännts lyxig och proffsigt.

Nu kommer man få plågas av okunniga kommentatorer, programledare och "experter". Hoppas verkligen att Canal+ kan köpa tillbaka rättigheterna så fort som möjligt så vi slipper tramset!

Anonym sa...

tråkigt. viasat förpestar champions, och nu ska dom förstöra PL.. det värsta e ju att man blir tvungen att bli kund hos viasat fast man inte vill. dom kommer säkert sända en match i veckan typ (bolton-blackburn) och sen får man streama resten för 59kr/match på viasatondemand. precis som på champions. -patrik

Martin sa...

Om ni tappar Premier League så kommer jag att byta abonnemang så säg till dom "gubbarn" som sitter över dig att om dom vill tjäna pengar så måste dom ha kvar det.

Anonym sa...

Det var med stor sorg jag tog emot nyheten att Canal+ inte skulle fortsätta visa PL.. Att Viasat tar över gör att det vrider sig i magen på mig. Det är en skymf mot fotbollen och oss tittare.

Nu har jag såklart ingen insyn i hur det här har gått till, men med tanke på att ni på Canal+ har TV4:s penningpung i ryggen, som torde vara större än Viasats motsvarighet, är det för mig helt obegripligt hur ni inte kan satsa mer för att behålla Premier League. Det är ju PL som fram tills nu har varit ert flaggskepp och jag kan inte alls förstå hur de som skött förhandlingarna å Canal+:s vägnar har tänkt.

Att tro att La Liga ska kunna ersätta PL eftersom man har Zlatan m.fl. är ett grovt självmål. Det finns en historisk tyngd i PL som är oerhört svår att ersätta, men det verkar inte Canal+:s representanter ha insett.

Att ni först blir av med NHL var ett skott i foten, men att nu tappa PL är förmodligen en av de största tabbarna en betalkanal har gjort.

Jag skulle vilja ha ett utlåtande från Canal+ där de ansvariga för uppköp av sändningsrättigheter berättar hur de tänkte.

Jag hoppas att du, Jonas, på något sätt kan förmedla den här betydelsen av PL till dina överordnade, så att de kanske kan få lite känsla av vad de ställt till med.

Anonym sa...

Väldigt tråkigt!
Tack för allt Jonas, Jens och Lasse. Inget kommer slå er PL-Lördag.
Synd att canaldigital/canalplus inte ger ut någon information till sina kunder om detta.
Själv är jag bunden 1 år till och känner mig blåst.

/Hasse

Erik sa...

Jaha, det var det det.
Varje vecka har man längtat efter fredagkvällen med Rule Britannia som är som porr för oss anglofiler. Efter det är det Premier Leaugue lördag och då kan man ligga i soffan från halv två till sent på kvällen och bara njuta av livet. Ni på C+ har bidragit enormt till intresset för engelsk fotboll och jag vågar inte ens föreställa mig hur det kommer se ut de närmaste åren.
Fy fan säger jag bara

Anonym sa...

Bittert. Kommer sakna dig Jonas. Och Lasse. Och Jens. Och Nora. Fan oxå. Riktigt trist. Ni har producerat den absolut bästa studion - alla kategorier vad gäller idrott.

Trist. Och värsta av allt. Det är en bedrövlig skara panelhönor som tar över. Bosse, Ola mfl. Fan oxå. Så trist...

vi syns om tre år hoppas jag!

Anonym sa...

Viasat har bekräftat affären. Det tog TV4 knapp två år att köra ned kanalen i "botten".

Anonym sa...

katastrof för c+, och för oss tittare..!

R.I.P C+

Kommer sakna dig(Jonas),Lasse. å Jens!!!

Johanna sa...

Svenska sportjournalister och kommentatorer är rätt sorgliga, dåliga, patetiska... Men Canal+ har verkligen lyckats få ihop ett gäng som jag med glädje lyssnar på.

Du skall kommentera Premier League, inte La Liga. Sistnämnda är du för bra för. Och du är på tok för bra för pajaskanalen Viasat. Hur ser dina tankegångar ut nu?

Anonym sa...

Dette er helt tragisk. Det er nesten så jeg heller ser på Jonas Dahlquist kommentere egne engelske ligamatcher med små smurfgubbar som spelare, enn å høre de idiotiske og åpenbare floskler av kommentarer fra Viasat's "eksperter"...

Takk for alt C+

Anonym sa...

Tråkigt om detta stämmer! blir att säga upp abonemanget och följa pl på viasat ist.

Anonym sa...

Jahopp, Viasat fick det. Där tappade Canal+ en kund tyvärr. Hoppas verkligen du skriver på för Viasat nu! Ta med dig Jens och Petter också så blir detta kanon trots allt. Premier League-lördag är ju annars veckans höjdpunkt. :-)

Peter sa...

Då var Canal+ tyvärr uppsagt. Ännu en förlorad kund. OM viasat lockar med några av er kommer jag köpa viasat. Annars blir fotboll ibland på puben, och oftast ingen alls. Tack tv4 (denna var nog hjärtlig från min fru)!

Anton sa...

Måste tacka Fjellström, Granqvist och Dahlqvist för den fantastiska tiden i rutan på Premier leauge lördag. Det är nästa som man gråter blod när man inser att pajaser som Pettersson, Bak, och Sladjan ska förstöra en sån fantastiskt trio som ni var, och ÄR.

Ska njuta av varje sekund denna säsongen av vad ni har att erbjuda. Studiebidraget kommer till väl användning tack vare er.

Kaltor sa...

Fy fan vad tråkigt.. Lider med dig också Jonas, som gjorde det till ditt jobb. Hoppas du har en vända till Viasat, styr upp fotbollsjournalistiken, vilket kommer behövas, och sen återvänder till C+ om tre år när ni köper tillbaka.

Roger sa...

PL, engelsk fotboll, och ett studioteam som kan ligan, och har en enorm kunskap, och som det verkar, ett brinnande intresse för engelsk fotboll, släpper C+ ifrån sig. Synd, mycket synd.
Ni har gjort ett bra jobb i studion alla tre.
Det här blir sista säsongen jag har abonnemang i C+ - självklart.

Timmy sa...

Höjdpunkten i livet de senaste 10 åren och framför allt höjdpunkten på permissionerna från lumpen. Att komma hem och kolla Premier League med Sveriges bästa experter. Nu har ni tappat NHL, Holmgren och PL. Ingen liga kan ersätta PL och de underbara spel Tottenham bjuder på. Tänker knappast betala 300 spänn för och kolla på Elin Bak som inte kan nån annan spelare än Fabregas, Ola Wennströms äckliga leende, Bosse Petterssons gnäll på alla spelare samt sladjan dåliga sätt att försöka vara som Jonas. Red upp det här nu Canal +! Ni förgyller fotbollssverige!

Anonym sa...

Om det här nu stämmer... Så vill jag tacka canal plus för mycket kompetent personal.. Du, Fjällström och Henriksson håller en mycket god klass.. Speciellt om man jämför med Stollarna i Viasat studion... Kommer bli riktigt kul att få höra på Bosse Pettersons sylvassa analyser....

Anonym sa...

Gå in på Viasats hemsida och chatta med deras VD i morgon. Kräv i chatten att de "köper" över hela c+ sportredaktion....

Anonym sa...

Tror nissarna på TV4, att det är La Liga som folket vill ha?
Hejdå C+, abonnemanget sägs upp direkt efter säsongen...

denkan sa...

skiiiiiit! c+ uppsagt tyvärr.. fan älskar era sändningar.. blir nog inget sladjan/wenström för mig.. får väl nöja mig med fotbollskanalens summeringar på söndagkvällarna. :( tack för en jävligt bra blogg Jonas!

Stringfellow sa...

Mycket tråkigt. Även jag kommer lämna Canal+. Priset är alldeles åt helvete för högt utan PL.

Anonym sa...

Du som gillar statistik Jonas, kolla upp till lördagssändningen hur många har sagt upp sitt abbonemang sedan detta blev känt.

Anonym sa...

Jonas, vore intressant att höra din kommentar, måste säga att som fotbollsälskare och då uteslutande av PL så känns detta inte bra, även jag har naturligtvis sagt upp abbonemanget.

P

Lundeteg sa...

C+ uppsagt här också.

Trist, men det är väl bara bita i det sura äpplet och kolla på Viasat framöver.

Fredrik sa...

Tack för den här tiden. Tack vare er har jag hittat det bästa sättet att koppla av efter en slitsam vecka...tre sköna lördagsmatcher i rad som avslutas med att Arsenal slår Man U, och där emellan lysande studioarbete från ert gäng...kan det bli bättre? Oro har fått en ny innebörd...Viasats bunkergäng känns inte riktigt klockrent.

Nu bär det iaf av till Viasat- Tyvärr. So Long!

Honken Nicholson sa...

I read the new today, ohh boy. About some football rights that changed their way. And course the news was rather sad, I wept some tears, na na na na...

Tackar för boken och DVD:n Jonas...

En fråga som du kanske har svar på. Hur ser regeln ut med avstängning för 10 varningar. Jag tänker på Palacios som nu står på 9st. Efter vilket datum klarar han sig med en matchs avstängning?

COYS