fredag 19 mars 2010

Ännu en tävling!!

I kvällens Rule Britannia avslöjas vem som vann den röda bollen från Nike som de spelade med i Premier League förra helgen. Det som är roligt är att någon illvillig typ har gått in och ändrat på Wikipedia och skrivit en helt annan match och resultat som Nils-Eric Johanssons första i Premier League - så 90% av era svar har varit denna felaktiga information. Av detta lär man sig två saker:

1. Dubbelkolla alltid Wikipediafakta
2. Trippelkolla alltid Wikipediafakta

Nu är det som så att vi har ytterligare en sak att lotta ut, nämligen den T-shirt som alla gäster har signerat i slutet av varje RB-program. Känner ni er sugna på den så ska ni maila till praktikant-Micke på michael.thunander@otw.se och svara på den här frågan:

* Hur många gäster har funnits med i Rule Britannia-studion under de tolv avsnitten? Vi räknar inte hunden från förra avsnittet, och givetvis inte heller de som varit med via telefon. Några gubbar har varit med mer än en gång, och det är det som gör frågan lurig. Räkna inte heller in mig.

Döp mailet till "Vad fin du blev i håret" (han klippte sig i veckan) och glöm inte att skriva er adress. Tävlingen pågår till på onsdag den 24:e mars klockan 12.00.

Kvällens gäster heter förresten David Fjäll (SVT/Fan-TV) och Johan Orrenius (Expressen). Det blir nog en bra avslutning på programserien, hoppas jag.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Wow, avsnitten gick lite för fort. Det finns TV-program, och så finns det TV-program.

Se f*n till att du förlängt kontrakt över nästa säsong också ;-)

Vicke Hallon sa...

Hade en mardröm i natt:

Jag satt i TV-soffan med tipskupongen ifylld och ölen på kylning. Klockan närmade sig avspark för en vanlig lördagsomgång i Premier league. Jag var lugn och fylld av förväntan inför de kommande timmarna.

Då dök plötsligt en skrockande Ola Wenström upp i rutan och gjorde sitt bästa för att överrösta några andra studiomedlemmar varav en bestämt hävdade att grekiska lag var ruskigt underskattade medan en annan försökte flika in åtminstone något av all de fakta han pluggat i under dagen. Han han dock knappt börja innan Ola W överröstade honom och basunerade ut sina egena åsikter om det mesta.

Som du förstår så vaknade jag kallsvettig och har inte kunnat jobba så bra idag.

Finns det verkligen ingen ny information om förhandlingarna med norrmannen ang kommande års rättigheter? Du borde väl ha liiite mer (positiv) inside information att komma med? Please.

Sälj hockeyn, sälj allsvenskan sälj de där konstiga filmerna runt midnatt bara PL-lördag blir kvar i många år.

Vicke Hallon

Putte sa...

Apropå domarfrågorna till Bosse Karlsson...
En sak retar mig väldigt vid frisparkar nära straffområdet. Varför kan domaren ALDRIG se till att muren står still på rätt ställe?!?! Som fotbollsälskare så vill man ju se fler mål..

Anonym sa...

Det som är roligt är att någon illvillig typ har gått in och ändrat på Wikipedia och skrivit en helt annan match och resultat som Nils-Eric Johanssons första i Premier League - så 90% av era svar har varit denna felaktiga information.

Ha ha ha ha ha.