fredag 19 mars 2010

För mycket på en gång

Ibland är det lite jobbigt att det kan hända så mycket på en gång i den engelska fotbollen. Här kommer ett axplock av vad som dykt upp de senaste timmarna.

* Sir Alex är vansinnig på FA för att Steven Gerrard inte blev avstängd för sitt slag på Pompeys Michael Brown i måndags. Själv tycker jag att det är rött kort direkt och en matchs avstängning.

* Avram Grant går ut i media och hävdar att han funderar på att ställa upp med ett B-lag resten av säsongen eftersom den engelska fotbollförbundet straffar Portsmouth med ett poängavdrag. Han menar att ligan avgörs i ett styrelserum snarare än på planen.

* Fulham slog Juventus, alltså JUVENTUS, med 4-1 på Craven Cottage och är nu i kvartsfinal i Europa League. För prick 13 år sen spelade Fulham i League Two mot lag som Barnet, Scarborough, Lincoln och Mansfield.

* Puff Daddy, a.k.a P Diddy, a.k.a Sean Combs vill köpa Crystal Palace för att han gillar namnet...

* Nu kom Champions League-lottningen också.

Lyon - Bordeaux (fransk tete-a-tete)
B.München - Man Utd (herrejävlar vilken match!)
Arsenal - Barcelona (HERREJÄÄÄÄÄVLAR VILKEN MATCH!!!)
Inter - CSKA Moskva (grattis Mourinho)

Ni ser - det är så mycket att jag inte vet var jag ska börja. Så jag slutar nu.

6 kommentarer:

Jonas Dahlquist sa...

Vinnaren mellan Arsenal-Barca möter sen vinnaren mellan Inter-CSKA, och vinnaren mellan Lyon-Bordeaux möter vinnaren mellan B.München och Man Utd.

Man Utd-Barca i final igen, alltså.

Tor. Kon Spira sa...

Nämen? Råkade United hamna på den halva som INTE innehöll de tre andra starkaste konkurrenterna till titeln? Nåja, tur de fick tuff motsvarande lottning ifjol... Eller ja just det, då hamnade samtliga resterande starkaste konkurrenter på andra sidan (Arsenal hade inte en lyckad säsong och var då INTE starkare än något av lagen på andra halvan).

Men men, det är väl "slumpen" som avgör det...

Hjalmar H sa...

Grant är inte speciellt smart verkar det som. Det är klart att det ska avgöras på planen, men har man fuskat tidigare för att bli bättre på planen genom att leva över sina tillgångar ska man bli bestraffad på planen.

Danny sa...

Och för 4 år sen spelade Juventus i Serie B. Dessutom så är inte Juve samma lag som dom en gång var. Visst ska dom slå Fulham alla dagar i veckan. Men titta på truppen dom ställde upp med. Ibland är det orättvist att jämföra namn. Juve anno 2009/10 är inte bättre än såhär, det behövs en rejäl rensning och en bra tränare för att få skeppet flytande igen.

Unknown sa...

Arsenal - Bordeaux
Oväntad final.

Linhem sa...

"* Puff Daddy, a.k.a P Diddy, a.k.a Sean Combs vill köpa Crystal Palace för att han gillar namnet..."

Ska han kanske fixa till Selhurst så deras Palatset lever upp till namnet?