fredag 5 februari 2010

Kom igen ni bara

Känner ni, kära läsare av denna blogg, att det skulle vara skönt att tvåla till mig i en frågesport om Premier League? Om svaret är "ja" på den frågan kommer ni ha alla möjligheter i världen att göra just det, eftersom förra säsongens succé "Premier League-utmaningen" är tillbaka från och med nästa vecka. Ni kan gå in på Canal+ hemsida fr.o.m . lördagen den 13:e februari och vara med i uttagningen, och sen kör vi den första utmaningen i programmet den 20:e februari.

Så här ser man tydligen ut när det kommer en svår fråga.

Ifjol förlorade jag en av utmaningarna (mot Michael Bergman, Storvreta), men i år tänker jag gå obesegrad genom hela tävlingen.

Jag önskar er lycka till, det kommer ni att behöva.

20 kommentarer:

bg sa...

Vi får hoppas på svårare frågor den här säsongen.

Magnus sa...

På tal om utmaningar: Här kommer en svår nöt att knäcka. Kan ni nämna de 200 främsta målgörarna i Premier Leagues historia. Själv fick jag bara ihop 91:(

Good luck

http://www.sporcle.com/games/peanut4/200_premier_goals

Jonas Dahlquist sa...

Bra quiz, Magnus - där rök 20:00 minuter av förberedelserna inför Rule Britannia... 84 blev det bara för mig. Tog dock samtliga i topp 30.

Johannes sa...

Vore kul att se en duell mellan dig och Erik Niva.

Jonas Dahlquist sa...

Johannes: Nej, inte för mig...

Fille sa...

96 blev det för mig, missade många självklara, men känner mig nöjd med att ha prickat in spelare som Ricard, bartlett och jonatan johansson.

Unknown sa...

Kan man sitta på mer kunskap om P-league än vad du gör Dahlquist?
I alla fall när det gäller ren fakta.
Tror nog du hade spöat skiten ur Niva

Anonym sa...

Är man galen bara för att man har "fel" åsikter?? Nejnej Paolo DiCanio och Cristian Abiatti är kungar.

Anonym sa...

Jag vill bara säga att jag tycker att Emelie Ö varit grymt bra i studion. Jag älskar fotboll i allmänhet och Premier League i synnerhet. Mitt lag är Man U och trots detta kan jag bara säga positiva saker om Emilie, trots hennes böjelse för Gunners. Ta tillbaka henne! Att nyktert kunna konstatera vad som är rätt och fel, stå upp för sitt lag men kritisera det som görs fel är bra! Emilie är skön!

Katrin sa...

lycka till med årets tävling ^^

Niklas sa...

Satte 90, men med lite extra tid då jag inte visste att testet var så komplicerat utan plitade ner namnen på ett papper först...hehe. Dock borde jag fått ett par till då jag inte fick in stavningen på Gallacher, Le Tissier och Ekoku...

Anonym sa...

Det var bara för att hon såg rätt bra ut, man tar henne inte på allvar, tråkigt men jag tror många med mig tycker så.

Jesper sa...

19:00
Rule Britannia
20:00
Premier League Highlights

En timmes program av Rule Britannia.

23:30
Rule Britannia
00:15
Big Break Disney Golf

45 minuters program av Rule Britannia.

Hur går det till?!?!?

Anonym sa...

varför sänds inte italienska serie a den här säsongen.är det pga zlatan stack till la liga

Anonym sa...

varför har ni ingen
premier league lördag till matcherna 18:30 det är bra matcher som kommer då.
elitserien kan sändas på
canal+ sport2 på lördagar.svara amatör

Unknown sa...

Emelie regerar, så lägg av att hacka på henne. Ta in henne som medarbetare på Canal + så hon slipper spela i AIK. Det är hon värd.

csfc.se sa...

Eftersom jag inte är intresserad av att kunna något om Liverpool etc så lär jag inte utmana dig. Men du lär inte slå mig när det gäller mitt lag. ;-)

Anonym sa...

Inte så imponerad av Emilie Ö som andra här, men jag kan håla med om att hon var ganska nyanserad för att vara en gooner. Men alla, precis alla är ju bättre än Elin Bak, klubbhopparen även om det säkert är ett slags rekord att spelat för fyra storstadsklubbar och ändå tagit sabbatsår. Hon får mig att rysa varje gång. Snacka om att ha fördomar och "åsikter". Och varför hyllas Nora S? Sorry Jonas, men jag kan inte förstå hennes storhet - bara hennes utseende och han den där Olsson på Expressen hyllar ju henne som programledare för att hon är välklädd!!!!!!!!!!! Är det bara för att en halvkänd fotbollspelare var hennes ex?

Hjalmar H sa...

Vart på hemsidan finns det?

Unknown sa...

Jonas, varför tar Ni inte bort målservicen på text-tv. Den sköts verkligen skitdåligt och funkar bara sisådär varannan eller var tredje vecka. Ta bort den helt så slipper Ni ha tittare som retar sig på detta. Jag är t ex jäkligt trött på att den inte fungerar när man vill se en match på C+2. Ta bort!