fredag 5 februari 2010

Titta på TV ikväll!

Episod sju av Rule Britannia dyker nämligen upp på Canal+ Sport 1 klockan 19.00, och gästerna är AIK:s Emelie Ölander (som ni kanske såg i Supersöndag senast) och Offsides capo di tutti capi Henrik Ystén. Det KAN mycket väl bli så att vi pratar några ord om John Terry... Det är en för stor grej för att den ska kunna gå obemärkt förbi, liksom.

Ni glömmer väl inte bort tävlingen som avgörs idag, ni har alltså fram till klockan 17.00 på er. Praktikant-Micke har fått fler mail om detta än vad han sammanlagt fått tidigare, så ni har varit duktiga på att gräva fram rätt svar.

15 kommentarer:

Anonym sa...

Vars kommer AIK-tjejen ifrån?
Vad har hon gjort för att få canalplus-uppmärksamhet?

Vill inte på något klanka ner på henne, undrar mest hur hon kom med i TV.

Jonas Dahlquist sa...

Tips från Richard Henriksson, faktiskt. Hon var med i något program på Radiosporten där han också var med. Helt klart grymt intresserad av PL.

Anonym sa...

Ett tips till nästa program: Kalle Karlsson från Expressen, väldigt kunnig om Premiership och en bra blogg.

Anonym sa...

Brukar aldrig gilla tjejer som skall tycka och tänka om det heligaste som finns.

Men den här tjejen visade i helgen att hon har lite innanför pannbenet.

Skall bli skoj att se vad hon går för ikväll ;)

//G

Anonym sa...

Stör mig grymt på henne, dissar alltid Mitt fina Arsenal. Det finns väl andra som kan PL bättre??

Johnny sa...

Emelie Ölander är ett riktigt fynd tycker jag, både kunnig och rolig.

Anonym sa...

Tjejen bara förstörde, man tar inte henne på allvar när en ung ny tjej kommer upp och ska tycka till om seriösa saker. Dålig var hon också, hoppas på bättre gäster nästa gång, dock var Ysten bra det ska sägas!

Anonym sa...

Jaha, så man får inte vara ung och tjej, eller vadå? Politik är seriösa saker, fotboll är underhålling och engagemang. Hon gjorde sig bättre än Ysten i TV och sa roligare saker, men nu vågar ju folk inte kritisera något som har med Bibeln att göra.

Anonym sa...

Hon gjorde sig bra mycket bättre i TV än Ysten! Vadå, är det något fel med att vara ung och tjej? Politik är seriösa saker, fotboll är underhållning.

Anonym sa...

Fa Cupen snacket kändes som det kom 5 år försent. I år har den väl verkligen levt upp med förluster för Liverpool och Man U, trots i stort sett bästa laget. För Arsenal stämde det ju inte riktigt, men nog 17 hade dom ett bra lag med CF från start bl.a.
Bara för att de stora åkt ut betyder inte det dålig status. Snarare tvärtom skulle jag säga/Carlund

Anonym sa...

Tycker att hon var riktigt bra, påläst och kommer med bra kommentarer.
Ljusår bättre än hon som sitter i Viasat studion, kommer inte på namnet nu.

VIcke hallon sa...

Tycker också Emelie var jättebra. Kunnig, påläst och med ett bra språk. Kanske lite synd att hon fastnat i Wengerfällan om fotboll som bedömningssport men annars bara positivt att säga om henne.

Första gången jag såg programmet på TV (reprisen) och det gav ju helt klart en annan dimension att få se bildmaterialet.

Anonym sa...

emelie ölander tycker jag efter att ha sett supersöndag och rule brittania kanske dne bästa kvinnliga fotbollstyckaren i TV för tillfället. hon är kunnig och rolig på samma gång. mycket egna synpunkter och inte så mycket nickande o bockande som andra kan göra.

helt klart ett fynd av C+ att ta in henne och hoppas på mer av henne i rutan framöver.

Anonym sa...

Brukar ha oerhört svårt med tjejer som ska sitta med i expertpaneler, dom känns oftast bara inkvoterade. Emelie tillhör dock inte alls den kategorin, hon känns både kunnig, påläst och lämpad för tv. Hon uttrycker sig bra och jag hoppas att hon får komma tillbaka fler gånger. Kanon!

dave sa...

Jättekul att se en tjej i rutan som är där för att hon är duktig, insatt och rolig istället för att vara just tjej. Betydligt bättre än flertalet manliga "experter" som figurerar i TV, mer av Emelie i rutan!