torsdag 18 februari 2010

En sorts Christopher Samba

Precis som Blackburns kollosale mittback har jag stora problem med tekniken, som ni säkert förstått efter det förra inlägget. Nu fungerar mobiltelefonen igen, men datorn är fortfarande död som... tja, den är död, helt enkelt. Därför har det inte blivit så många foton eller rapporter från vår resa, ni får vänta till imorgon - då borde alla sladdtrubbel ha löst sig.

Ni får även vänta till imorgon om ni vill ha åsikter om Martin Hanssons insats i Porto-Arsenal, om huruvida en miniturnering om den fjärde Champions League-platsen är en bra idé eller ej, samt allt annat som hänt i veckan. De sakerna avhandlas nämligen i Rule Britannia kl.19.00, och jag har hjälp av den tunga duon Mjällby/Pavlidis.

Nu ska jag och foto-Jocke redigera vidare här på hotellet, vissa dagar blir det jobb mellan 06.30-22.00 i den här branschen, men å andra sidan är ju jobbet ganska så roligt ibland, så ni behöver inte tycka synd om oss...

13 kommentarer:

Jonas Dahlquist sa...

Och förresten - påsen med QPR-grejerna är upphittad. Den låg kvar på hotellet. Har även kompletterat med en fantastisk Swindon Town-kaffekopp, men den ligger nere i hyrbilen. Tror jag.

Annika sa...

Hur många muggar har du egentligen?? Jag har två Manchester United-muggar som jag köpt när jag varit och sett match på Old Trafford, den ena med van Nistelrooy och den andra med Cristiano Ronaldo. Jag hade tänkt köpa en Wayne Rooney nästa gång men jag vet inte om jag vågar... då flyttar han väl till Real Madrid nästa år.

Anonym sa...

Jonas, vad tycker du om att Wolves straffas för att de ställde upp med för dåligt lag mot United? Jmf hur Big4-lag gör i slutet av säsongen när ligan är avgjord och de har cupfinal kvar.

Joel sa...

Du går på pub och dricker öl och sen ser du på engelsk fotboll live. Du kan vara lugn, jag tycker inte synd om dig.

Anton sa...

Andy Grays kommenterar om Porto-Arsenal. Klok man, och måste faktiskt hålla med.

http://www.skysports.com/opinion/story/0,25212,12064_5958026,00.html

Hansson var pinsamt dålig hela matchen.

Anonym sa...

Jonas, ska du lotta ut muggarna månne? QPR-muggarna lär ju vara brutal-snygga!

Andreas sa...

Annika:
Precis samma sak har hänt med mig, fast med tröjor.
Först var det en Beckham-tröja - Real Madrid.
Nistelrooy-tröja - Real Madrid.
Ronaldo-tröja - Real Madrid.

Nu har jag köpt en tröja utan namn...

Pogue sa...

Tack för ett bra program(RB) idag. I lönefrågan måste man ju kasta in Mido i diskussionen. Killen spelar ju med en lön på 1000 pund i veckan enligt David Sullivan i West Ham. Jag vet inte om det beror på att man får vad man är värd (som det sades i studion)eller om Mido bara helt plötsligt blivit en hyvens kille! Det är väl något hans prestationer får svara på, men antagligen lutar det åt det första alternativet.

Anonym sa...

Älskar era United - Real Madrid kopplingar. Man får ju det svart på vitt. Spelare som spelar i Premier League vill förr eller senare hamna i Europas bästa liga - La Liga. /Anton

hussebusselusse sa...

RANGERS heter inte Glasgow Rangers. Okaj?!

Fjärås sa...

Klart att Rangers och Celtic ska få spela i det engelska ligasystemet. Se bara på Wales där Cardiff, Swansea och Walsall spelar i det engelska systemet, är ju samma sak där. Om lag från Wales får spela i det engelska ligasystemet måste de skotska också få göra det.

Anonym sa...

Intressanta kommentarer här angående Man U-spelare som sticker till Real. Beckham, Nistelrooy, Hainze, Ronaldo och nu kanske Vidic står på tur.

Ge fan i våra spelare!

Anonym sa...

vad jag letade efter, tack