fredag 29 januari 2010

Thank God It's Friday

Det innebär nämligen nytt Rule Britannia kl.19.00 på Canal+ Sport 1. Gäster är David Wilson och Erik Niva. För er som undrar varför det inte var något program förra veckan så beror det på att vi bara sänder om det är en PL-omgång under helgen. I lördags var det bara en hängmatch (Man Utd-Hull), så då fick vi ledigt.

24 kommentarer:

hedlund sa...

Att uteblivet program hängde ihop med cuphelg var ganska logiskt. Men det känns ändå fel när man satte sig framför teven och möttes av en stor besvikelse.

Tur att du kompenserar oss med supergäster den här veckan.

Rule Britannia varje vecka från 1 augusti till en vecka efter säsongen är över, det skulle jag vilja se. Det är att göra något på riktigt.

hedlund sa...

Hur ska du ha det. Ska det här inlägget stå på sidan eller inte? Det försvann ett tag såg jag.

Viktor sa...

Härligt med Rule Britannia! Riktigt kanonprogram du fått i ordning där, Dahlqvist!

Ser med spänning fram emot programmet!

Adam Hellqvist sa...

Vackert och känslofyllt inslag där med Ginola. Under mina 34 levnadsår har jag aldrig haft en sån stor favorit. "Upptäckte" honom i PSG när han briljerade med Weah i champions leauge. Sen att han kommer till spurs och blir den legend han är - poesi.

Anonym sa...

HAhA, vad heter videon som visades i slutet av Rule Britannia?

Phil sa...

Fulham - Aston Villa möts på Lördag, inte Söndag =)

hedlund sa...

Stort att samarbeta med Tottenham's Top ITK!

hedlund sa...

Och som svar på anonyms fråga ovan, det är "tehTrunk's new TV mini series 'EPL'"

Viktor sa...

David Ginola var faktiskt, tillsammans med resterande spelare i Spurs, för kanske 10 år sedan i Varberg på träningsläger och mötte där Elfsborg. Sol Campbell, Darren Anderton och Les Ferdinand var andra spelare som var där.

Micke.. sa...

Bra program men vad pratade egentligen David Wilson om när han sa att bl.a. Blåvitt inte släpper fram ungdomar utan köper in spelare?

Och att han sedan påstod att Erik Lund kom till IFK och tog direkt en plats i startelvan, så var det inte alls. Adam Johansson är nummer 1 på den platsen.

Erik Lund är duktig men håller inte speciellt hög klass om man jämför med andra startmän.

Nä, då är jag nog med på Nivas resonemang att A-lagsspel är mer tacksamt för talangerna.

PB sa...

Hänger du med i tips-sm i år? Handsken är kastad :-)

Anonym sa...

Du Jonas, är det jag som är tekniskt okunnig eller tar det flera dagar innan ni får upp programmet på iTunes? Bor utomlands så jag är beroende av att ni lägger upp programmet snabbt.. Spelaren på hemsidan är alldeles för instabil men podcasten är en riktigt bra idé.

n.g. sa...

Trist att det inte är nån tidig-eftermiddag-match idag. Betyder det att ni kör premierleaguelördag över 18.39 matchen också?
Eller måste Jens med tåget...

Jonas Dahlquist sa...

n.g. - Vi kör inte 18.30-matchen eftersom det är Elitseriehockey då. Chelseamatchen går på Canal+Sport2.

Anonym - fråga inte mig om tekniska detaljer. Jag har problem med att få igång min sons Alfons-DVD.

dave sa...

Riktigt kul att programmet kom upp på webben såpass tidigt!

För övrigt måste jag nämna att jag tycker Wilson är lite fel ute när han talar om Blåvitts ungdomar. Det handlar ju inte om vilka spelare som gått sen barnsben i akademin, (där Mikael Dyrestam mycket riktigt är den enda hittils, mest beroende på att han är ur den första generationen som gått hela skolan) men utan om mentaliteten i föreningen. Det är en förening där ungdomar ges en chans tidigt. Man är inte rädd för att ge unga spelare chansen utan låter dem ta stora steg i sin utveckling genom att spela A-lagsfotboll.

Jag är helt med Erik på den punkten, A-lgasfotboll i allsvenskan för reservlagsmtcher i England helt klart.

Jesper F sa...

Hej Jonas!

Måste fråga om du nångång kollat eller sett programmet "Im on setanta sports" på youtube eller TV?

Om inte så rekommenderar jag det starkt då det är riktigt rolig parodi på Mourinho, Svennis och lite annan Engelsk fotboll

(Min webadress för att se alla avsnitt via youtube)

Pertti, Eskilstuna sa...

West Brom-Sheffield U, 2-0 just nu..härligt!

Simon sa...

Sebastian Larsson har ju gått den "korta" vägen utomlands genom arsenals akademi och sedan vidare till birmingham så vi behöver inte leta så långt som till Pär Zetterberg.

Anonym sa...

Du Jonas, kan inte du lägga upp det där klippet ni visade sist på Rule Britannia den där med Arsenals taktik, Ferguson och domarna, sjuuuukt kul även fast jag är Arsenal supporter !:D

Benny Gråsäl sa...

Riktigt trevligt program, som vanligt, men en sak fick mig att fundera. Ni pratar om "kaptenernas kapten" och Roy Keane nämns i sammanhanget? 22 säsonger i klubben (varav 19 för a-laget), över 500 matcher, blev kapten vid 21 och den enda i engelsk fotbollshistoria som vunnit ligan som kapten under tre olika decennier. Och man undrar ju förstås hur mycket bättre han hade varit om han inte hade varit alkoholist. Det solklara svaret på frågan är naturligtvis Tony Adams, helt utan konkurrens!

Anonym sa...

hej jag har sätt fotboll på eran kanal lasse granqvist som reporter, kan man skriva nå mail till han , för jag hade tippa på matchen och vem som skulle göra första målet , dom säger på kanal+ att det är nani som gör mål, och jag såg det med men svenskaspel får uppgifter att det är själv mål skulle vara bra om det går fick det här för det är ju ganska stor tappe med information till svenskaspel.... hoppas ni kan hjälpa mig med det eller någon mail adress till lasse g. /besviken eller om ni ringer säger det till svenskaspel

Anonym sa...

Seriöst, du måste jobba för att Niva ska komma och göra något inhopp i Eurotalk, det börjar bli tradigt utan honom..

Gör han Rule Britannia kan han väl göra ET!?

Jonas Dahlquist sa...

Haha, knappast jag som bestämmer vilka som ska vara med i EuroTalk...

Nico sa...

Till besviken. Tänk efter.. tror du Lasse Granqvist bestämmer vem som gjort mål? Finns väl en domare på planen? Så svenska spel borde ju använda de officiella målskyttarna och inte enbart lyssna på vad Lasse säger när han kommenterar matchen? väldigt dumt!! är du seriös?