fredag 8 januari 2010

Mera inställt

Nu är Sunderland-Bolton också uppskjuten. Gladast för det är förstås Johan Elmander eftersom det hade varit kallt och obehagligt att sitta på avbytarbänken i 90 minuter där.

18 kommentarer:

Anonym sa...

Har dom inte råd med infravärme i England?

Jonas Dahlquist sa...

Inget större fel på planerna, det hade gått att spela - men arrangören är ansvarit för åskådarnas säkerhet på och strax utanför arenan, och då blir de livrädda för att någon ska halka och slå sig och stämma skiten ur dem.

Anonym sa...

Haha helt sjukt ju XD

Anonym sa...

Stackars Johan, jag hoppas för hans egen skull att han bestämmer sig för att lämna Bolton. Trots tränarbytet till Owen Coyle så med dom spelarna som finns i det laget passar Elmander verkligen inte in. Ett lag som West Ham med Zolas idéer och tankar om att spela längs marken och vackert hade passat honom bättre av PL-lagen.

Anonym sa...

Med viss rätt - salt, sand och dubbar finns inte i England.

Andreas sa...

Det är bullshit! Så länge man inte går i klackskor eller lågskor med blank sula...

Helt löjligt att knata omkring här i Liverpool just nu och undra vad som är så hemskt...

Anonym sa...

Nu är det klart, Pool-Spurs ställs in.

Fagrell sa...

alla som har köpt skor i England vet att de saknar helt fäste.. =)

Magnus sa...

Nu när Hull-Chelsea är inställd, när börjar PL-lördag imorgon då?

Andreas sa...

Fagrell: Clarks är okej!

I övrigt är det en SKANDAL!

Leeds fixar sin match tack vare att dom skickar ut folk under kvällen och rensar bort is och snö runt arenan och uppmanar folk att det lugnt och försiktigt.

Liverpool har ett helt dygn extra på sig. Vad är problemet?

Per Holm sa...

De 4 lag som borde vara i Premier league enligt mig äro-Newcastle,Sheffield W.,Leeds och Southampton. Bubblare är Nottingham F,G.Celtic och G.Rangers.

Anonym sa...

Vill bara säga att gårdagens Rule Britannia var helt magiskt. Troligen säsosngens bästa. Walkers berättelser om Cantona uppskattades väldigt mycket. Fortsätt så, klart vilka som kommer nästa vecka?

Wigan Athletic - Aston Villa är nu också inställd. Helt galet.

Anonym sa...

Gårdagens Rule Britannia? Hörrö Dahla, kanske ska tala om i bloggen att du är tillbaka med nytt program? När går repris?

Jonas Dahlquist sa...

Mats Olsson och Peter Herhardsson gästar på fredag. Stort! Olsson är ju anledningen till att jag verkligen satsade på journalistiken, och Gerhardsson är en riktig PL-dåre med specialintresse av Arsenal. Han kollar b-lagsmatcher och hela kitet.

Hjalmar H sa...

JOnas, börjar PL-lördag som vanligt 13:30?

Anonym sa...

Hejsan Jonas, hittade inte din mailadress så lägger in ett litet inlägg här istället.
Såg senaste Rule Britannia nu på förmiddagen, tack för ett bra program!

Där fördes åsikten att England inte kommer vinna VM för att de inte har en tillräckligt bra målvakt, jag har hört detta flera gånger och känner att det har fått en alltför stor roll. Olof sa att "man måste ha en världsmålvakt för att vinna". Jag tycker inte alls detta stämmer och flera lag som gått långt de senaste 10-20 åren som jag följt noga har inte haft något världsmålvakt.

Här är även ett bra inlägg från din kollega Niva i debatten: http://blogg.aftonbladet.se/bankoniva/2009/10/the-importance-of-being-earnest

Så vad tycker du?

Anonym sa...

Mats Olsson blir en utmaning. En sån kille som inte riktigt håller måttet längre, men som under rätt omständigheter kan leverera topptopp. Det är dags för revansch för honom, men det blir ett svårt jobb att få honom dit. Det första riktiga testet för Dalle. Snacka strategi med Fjällen, han är expert på att få gäster att lyfta.

Magnus.D sa...

Som jag fattar det kommer det att visas en repris av Premier Chelsea - Fulham från 28/12 istället för den iställda matchen. Om det blir nån studio innan framgår dock inte.