torsdag 14 januari 2010

Den som väntar på något gott...

...väntar alltid för länge - men nu kan ni äntligen titta på avsnitt fyra av Rule Britannia. Bara att ta ledigt i en timme från jobbet och klicka här.

3 kommentarer:

Valdemar sa...

Även Rafas mest hängivna anhängare lär ha börjat tvivla efter gårdagens horribla insats. Vad har hänt med Liverpools spelare egentligen? Lucas är en av få som kommer undan med godkänt betyg. Faktum är att han varit en av Liverpools 2-3 spelare i de flesta matcher den här säsongen. Då kan man ändå inte påstå att han någonsin varit särskilt dominant på mitten, men han går åtminstone in med en 100%-ig inställning i match efter match, till skillnad från de flesta andra. Själv förordar jag dock inget tränarbyte mitt under pågående säsong, och det lär aldrig heller inträffa i Liverpool. Säsongen är mer eller mindre bortspelad och det kommer helt enkelt bli förjävla svårt att ta den där fjärdeplatsen. Om det fortsätter som igår är det naturligtvis helt omöjligt.

J sa...

Bra. Nu återstår bara att få in en timeline, spola-knappar. Lite irriterande om browsern kraschar eller man råkar komma åt någon favorit eller liknande i toolbaren och måste ladda om sidan och se programmet helt från början och man inte kan spola fram. Det är 2010 nu. En okej player kan man kräva från Canal + tycker jag.

Anonym sa...

den som väntar på nåt gott, blir aldrig mätt som mamma sa..