fredag 18 december 2009

Tre av tre?

Chelsea-Inter
Milan-Man Utd
Porto-Arsenal

Där har ni de engelska lagens lottning i Champions Leagues åttondelsfinaler. Givetvis blir det grymt roligt att se Chelsea mot Mourinho, och lika kul att se David Beckham mot Manchester Utd. Arsenal bör spöa Porto, men de andra två matcherna ser riktigt tuffa ut. Som den anglofil man ändå är tror jag att alla de engelska lagen går vidare.

10 kommentarer:

Unknown sa...

Känns som vi (Arsenal) fick en överkomlig lottning. Efter Stuttgart så kändes det nog som en önskemotståndare..
Har du hittat några bra sportapplikationer till din Iphone ännu?

Seger sa...

Känns som du säger att alla engelska lagen går vidare, men samtidigt vet man inte var man har Milan och Porto. Chelsea känns säkra. Annars tycker jag det är lite spännande att Bordeaux fick en så pass "lätt" lottning och bör gå vidare ytterligare en omgång, sedan vet man aldrig vad som kan hända. Dom har något på gång i år!

Tycker annars att det blev en perfekt lottning med många jämna matcher, CSKA vet man aldrig var man har och kan mycket väl ge Sevilla en match. Bayern mot Fiorentina blir också stenhård, och var nog lite av en lättnad för alla tyskar som ändå ser det som en bra lottning om man ser till vilka andra lag som fanns på listan.

Jimmy sa...

Bara en sådan liten sak som att se Beckham krama om Giggs inför match kommer att få mig att rysa. Bara en sådan sak.

Jag hoppas så klart att mitt United går vidare. Kommer bli två oerhört intressanta matcher som båda ska följas, så klart!

Anonym sa...

Riggad lottning? Det tror jag i alla fall. Både Real och Barca fick "enkla" motståndare, allt för att få en superfinal mellan de spanska giganterna på Bernabeu.

Även matcher som ger ett högt PR-värde har också lottats fram:

* Beckham ville ha United de fick han, Tillbaka på Drömmarnas Teater.
* Mourinho vs Chelsea
* Benzema vs Lyon
* mm.

Liverpool sa...

Ja hoppas bara att Manchester u inte går vidare....

Anonym sa...

Tjena Dahlquist! När kommer nummer 3 i Rule Brittania serien ut på webben?

Axel J sa...

Känns som om Milan kan hota Uniteds tredje raka CL-final. Jag tror Milan vinner, känns som om Ferguson inte har samma skärpa, för mycket snack med domarna.

Menmen, om 6 månader står väl de där igen med några pokaler.
J*vla United.

Diljen sa...

Min analys säger mig att Man United och Chelsea dundrar hem sina fighter i ren tempoväg.

Arsenal får det tuffare. Porto är underskattade och deras odlade CL-tradition hamnar ofta i skymundan för lagen som tillhör toppligorna i Europa.

Jag blir inte alls förvånad om Porto slår ut Arsenal och om vi letar oddsvärden (vilket både jag och du gör) så är mitt bästa spel "Porto till kvartsfinalen".

iceman sa...

Varför låter Benitez sina spelare ägna så mycket tid åt att gnälla på domaren...? Var på Fratton Park igår och såg dessutom honom själv skälla på domaren i 10 minuter efter Mascheranos utvisning, som dessutom var solklar...Torres var som en grinig barnunge och sen när representerar Liverpool filmningar...? Nu lägger sig alla efter vilken närkamp som helst. Och varför startade Dossena? Varför bytte Insua mot Aurelio? Varför värmde N´Gog men kom aldrig in? Vad är Lukas Leiva? han är inte fotbollsspelare.. Spearing kunde lika väl spelat från början.På 3 minuter visade han mer vilja än Leiva gjort på hela säsongen! Och vem är mannen som spelar i Gerrards tröja?? Frågorna hopar sig...

Olle sa...

Lite off topic men;
Det är jäkligt respektlöst och fel att ett, vad jag antar, seriöst fotbollsmagasin som du leder ens tar i något the s*n publicerar.
Riktigt osmakligt i fredags var det i alla fall.