fredag 18 december 2009

Julfest dagen före sändning...

...ja, hur tänkte de egentligen uppe på Canal+ när de planerade in en gigantisk julbaluns 24 timmar före dagens Rule Britannia? Idag är jag lite lätt sliten och har en oförklarlig smärta strax under hårbotten. Det blev dock inte SÅ farligt, men man är ju inte 25 längre, o.s.v.

Så här såg det ut på Ulriksdals Värdshus igår kväll:

Ankan, Boorken, PR-Ulrika och Fjellström.

Åt det här hållet var det suddigare, men jag tror mig kunna urskilja Nora, Richard H, Blohm, Oldéen och Fredriksson.

Richard Henriksson var skötsam och gick hem tidigt, vilket är mycket bra eftersom han ska vara med i Rule Britannia idag. David Fjäll gör oss sällskap, och vi ska snacka om Wolverhamptons laguttagning, Aston Villas Champions League-chanser, Birminghams hysteriska form samt lite om Gianfranco Zola. Om ni har någon fråga till någon av oss i studion får ni snabba er på att mejla mig nu, så kanske vi tar upp den. jonas.dahlquist@canalplus.se är adressen, men det visste ni redan.

8 kommentarer:

Christian sa...

Jag har hört massa om att McCarthy inte spelar bästa laget. Men har inte på hela säsongen hört så mycket om att Rafa inte spelar det bästa möjliga laget (eftersom Lucas spelat alla matcher)

Anonym sa...

Det intressanta är inte vem som gick hem tidigt utan vem som hjälpte till med att stänga baren!?
Pingu

Anonym sa...

yummie fjällström säger jag bara.... :D

Unknown sa...

kan man stream'a Rule Brittania nånstans?

Anonym sa...

kan man stream'a rule britania nånstans?

Mathew Street sa...

Skäms! Hur kunde ni missa att hylla Carragher som idag gör sin 600: match för Liverpool? Programmet är jättebra men det känns som Liverpool ignoreras. Inte ett ord om dagens match mot Pompey. Men man är väl bara konspirationsteoretisk :)

Anonym sa...

Bästa programmet av dessa tre som sänts.

Anonym sa...

Tycker del 3 var det sämsta hittills... Lite för mkt flams. Fjäll som brukar vara bra, gjorde här ett av sina sämsta framträdande. Alla har vi våra lag, men att vara så enögt cheslsea blev bara tråkigt!