onsdag 25 november 2009

Just nu...

...på Tegeluddsvägen 3 på Gärdet i Stockholm - förberedelserna inför Hull-Everton. Jag går alltid igenom "match previews" från BBC och SkySports, plus givetvis den sjuka lunta med matchfakta som Premier Leagues produktionsbolag skickar inför varje match. Just idag har de skrapat ihop 25 hela A4 med en massa statistik och fakta om spelare, tränare, tidigare möten, trender hit och dit, o.s.v. Man kan nästan inte misslyckas med sitt kommenterande om man läser igenom den!

En timme om hemmaspelarna, en timme om bortaspelarna, och sen två-tre timmar om själva matchen är vad som behövs för att jag ska känna mig redo för att göra en hyfsad kommentering. Ska bli riktigt roligt, trots att det kanske inte är den mest dundersexiga matchen på förhand.

4 kommentarer:

Seger sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Seger sa...

Kul att du verkligen tar dig denna tid, alltid lika uppskattat med en kommentator som är riktigt påläst! Cred till dig Jonas.

Solnasnackar´n sa...

Du lyckades bra igår!

Svante sa...

Jag bet hårt på fjärrkontrollen igår när Everton slet som djur för en kvittering. Riktigt skönt när slutsignalen ljöd - för det var tre sköna pinnar in på kontot! Kan tänka mig att Zayatte var rätt nöjd med att de höll undan han också...