tisdag 16 juni 2009

Jonas mode, del 2

Det här med matchtröjor är ju väldigt skojigt - så jag kör vidare med ett par andraställ som kommer att figurera i rutan från och med den 15:e augusti:

Sunderland lyckas med konststycket att få en vit dräkt att se kladdig ut! Ärmarna är snygga, men den där gula detaljen på halsen är misslyckad, sen kommer det svart-vit-röda klubbmärket in i bilden, och så fläskar de på med Boylesports ljusbå-röda logga på det. Den kunde ha varit jättesnygg, nu är den mest bara ett enda stort "nja".
BETYG: Två målgivande passningar av fem möjliga och en massa bortslagna passningar.

Man kan kanske inte säga att Birminghams bortaställ är fult, men det är väldigt tråkigt. Jag kan faktiskt inte hitta något annat ord för det. Det är tråkigt! Det kanske funkar rent försäljningsmässigt, men det är osexigt så det förslår.
BETYG: Två målgivande passningar av fem möjliga och helt osynlig på planen, fast utan att göra misstag.

Tidigare rapporter på den här bloggen sa att Arsenals bortaställ skulle vara mörkblått och grönt, men det blir nog ett fjärdeställ i Champions League-kvalet eller nåt istället. Andrastället ser ut så här. Mörkblått med lite smala ränder och en clean, enkel krage. Rätt så snyggt, men inte magiskt.
BETYG: Tre målgivande passningar av fem möjliga och väldigt inblandad i det offensiva spelet.

1 kommentar:

Linkan sa...

Jonas! Dax att plocka fram liverpools nya svarta reservställ. Där har du PL´s snyggaste bortaställ. Fast nästa säsong spelar det ingen roll vilket ställ dom har. Rött,vitt,grått, grönt eller svart, det blir guld iaf! Tack för en grymm blogg!