måndag 15 juni 2009

Jonas mode, del 1

Ny säsong betyder nya matchställ som ska inbringa pengar till klubbkassorna. Jag har rotat runt lite på Internet och hittat ett par ställ som ni kommer att se under 2009-10. Håll tillgodo:

Everton slår till med en vit, v-formad haklapp ner på bröstet. I övrigt ser den väl ut ungefär som vanligt. Inte särskilt lyckad om ni frågar mig, men ingen jättekatastrof heller.
BETYG: Två målgivande passningar av fem möjliga.

Spurs hade snygga ställ förra säsongen, till 2009-10 vill de uppenbarligen vara lite fulare på planen och har bestämt sig för att se ut så här. De gula strecken på hemmastället och det mörkblå reservstället ser malplacé ut, och det helgula stället ser rakt igenom otrevligt ut. Gult är fult för det mesta. Jag är helt klart besviken på Tottenham som går ner sig rejält utseendemässigt jämfört med förra säsongen.
BETYG: En målgivande passning av fem möjliga

Ganska så cleant andraställ för Aston Villa, utan att bli tråkigt. Det är annars lätt hänt när man väljer helvitt. Villa har bra smak vad gäller tröjor och byxor, även den kommande säsongen.
BETYG: Tre målgivande passningar av fem möjliga och ett bra skott utifrån.

Har alltid varit svag för Rovers tudelade tröjor och gillar även när de slänger in lite röda detaljer - så långt är allt klockrent. Men reklamen är ful och känns "i vägen", den får de kraftig bakläxa på. Den här tröjan kunde ha varit nära ett kanonbetyg om det inte vore för Crown Paints.
BETYG: Tre målgivande passningar av fem möjliga men ett onödigt gult kort på offensiv planhalva.

Fulham fortsätter att övertyga! Lite mer svart än förra säsongens helvita historia, och det gör att de blir lite snyggare. Det våras verkligen för Roy Hodgson och kompani.
BETYG: Fyra målgivande passningar av fem möjliga.

Min ett och ett halvt år gamle son håller på West Ham eftersom han fick en haklapp med Hammers klubblogga i present av en av mina kollegor. Jag hade lovat mig själv att han skulle få hålla på det lag som var representerat på den första fotbollspresenten han fick. Min farsa håller också på West Ham, eftersom han tyckte att det såg ut som att Harry Redknapp drack whisky snarare än sportdryck ur sina Lucozadeflaskor vid sidlinjen. Skit samma - det har inget med saken att göra, men West Hams nya bortaställ är lysande! Reklamen kunde ha varit lite snyggare, men den är ljusår bättre än fjolårets. Dessutom påminner den om Djurgårdens förstaställ, och sånt får alltid pluspoäng i den här bloggen.
BETYG: Fem målgivande passningar av fem möjliga och Man of the Match!

2 kommentarer:

OscarOscarOscar sa...

Värt att notera är också att Everton har bytt klädsponsor från umbro till le coq sportif. En liten parantes sådär =).

Daniel sa...

Djurgårdssvin =/

Fin blogg men kraftigt minustecken på det ovan nämnda, bakläxa var det ja!