onsdag 24 juni 2009

Fullfölj rapporteringen, tack

Det här har inget med fotboll att göra, men det är så galet att jag måste skriva om det ändå. Vi delar upp det i två punkter.

1. Den 1:a juni försvann Air France-flight 447 över Atlanten, på väg från Rio till Paris. Man letade länge efter delar från planet, och ett par dagar efter försvinnandet kunde man läsa att de hittat vrakdelar och oljefläckar. Case closed? Nej då, de visade sig komma från ett fartyg. Jakten på flygplanets vrakdelar fortsatte och till slut hittade de stjärtfenan.

Eeeeh... Är det bara jag som undrar om det kanske är någon som saknar ett fartyg med besättning/passagerare? Vrakdelarna från en stor båt fanns ju där, liksom.

- Det här är ju från en båt.
- Jaha, då är det skit samma.


2. Så sent som nu i veckan upptäcktes radiosignaler från havsbotten i ungefär det område som planet tros ha kraschat. Det skulle kunna vara från den svarta lådan trodde man, så det skickades ner ubåtar för att hitta den. Det visade sig dock inte vara den svarta lådan, så nu är allt hopp ute för att få reda på vad det var som hände.

Okej, men vänta nu lite - om det inte var den svarta lådan, vad var det då som låg på 5000 meters djup 100 mil från den brasilianska kusten och skickade radiosignaler? Vore det inte intressant att få reda på det?

Hela den här läskiga historien är ju som en blandning av "Lost" och "Arkiv X". The truth is out there...

4 kommentarer:

sackharin sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Samadhi sa...

Haha, du borde ägna dig mer åt sådana här journalistiska smått konspiratoriska utläggningar, gärna i formen av någon obskyr statistik hämtad från internets mörkaste vrå.

Måste medge att det du skriver om verkar tämligen mystiskt. Det finns möjligen inte någon osannolik men logisk förklaring till det hela som bara ligger och väntar på att bli upptäckt?

Björn Orrenius sa...

Det kanske är en fantastiskt osmaklig PR-kupp inför sista säsongen av Lost..?

Anderson8 sa...

Trevligt att du håller mig uppdaterad i den här flygplans historien. Har hängt med lite dåligt det sista.
Härligt att mina Lost-i-verkligheten förhoppningar fortfarande lever :)