måndag 9 februari 2009

Yesterday

Jepp - lite rubriker igen:

* Emmanuel Eboué kan möjligen ha rätt i att hans mål inte borde ha blivit bortdömt, det såg ut att mest vara en rörig situation, och domaren tog det säkra före det osäkra. Däremot ska han hålla väldigt tyst om utvisningen. Eboué betedde sig som en idiot vid det första gula kortet, och sen var han lika fånig PLUS att han sparkade på Modric vid det andra gula kortet. Eboué spelar givetvis inte i Arsenal nästa säsong. Ska vi gissa på Newcastle...?

* Av Man Utd:s tio senaste matcher i Premier League har sju slutat med 1-0-seger. Nästa ligamatch de har är på Old Trafford onsdagen den 18:e februari, och då är det jag som sätter en tusenlapp på just 1-0.

* West Ham gjorde annars en bra match mot Man Utd, och de bör kunna bli väldigt intressanta till nästa säsong.

* Att Tony Adams verkar få sparken kan inte komma som en överraskning för någon. Det verkar ju livsfarligt att vara en duktig gammal ligaspelare som har blivit manager. Paul Ince, Kevin Keegan, Roy Keane och Tony Adams får stå som exempel över 2008-09, säsongen då de misslyckade fotbollsspelartränarna tog över England.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Eboue har ju visat sig som halvidiot ganska länge nu. Jag blev förvånad att han inte försvann i januarifönstret.

Adams avsked bekräftat. Synd om pojken...

Unknown sa...

Tjena Jonas. Vill börja med att vara tråkig och tacka för en utmärkt blogg.

Jag satt och kollade tottenham arsenal idag och klurade på en sak som kanske kan stämma. Jag tror att tottenham har det dyraste anfallet i världen sett till vad Defoe, Bent, Keane och Pavluchenko är köpta för. Kunde inte få ut några korrekta siffror så jag tänkte fråga dig. Både du och jag är lite torskar på vad det gäller statistik. Skulle inte du kunna plocka fram det till mig och maila på benjam.arhe@gmail.com ännu roligare hade varit en jämförelse runtom i europa, vilket lag har det dyraste anfallet? Jag anar att du tar på dig utmaningen och kollar upp detta, vem vet du kanske nämner resultatet av denna undersökning i nästa eurotalk? Maila mig gärna eftersom jag sällan kollar tillbaka på de kommentarer jag skrivit.

Tack önskar en ständigt följande Jonas Dahlquist fan!

gooner sa...

Visst är det för oss som inte håller på Mancs lite halvtrist med alla 1-0 men de spelar å andra sidan relativt bra. Vad som retar mig mer är att Aston Villa verkar ha en turbrunn stor som en ocean att ösa ur.

johannes sa...

Ja du gooner tur kan man alltid snacka om. Är det tur att villa kvitterar på stopptid mot arsenal eller är det tur att arsenal leder med 2-1 trots total villadominans och kanske 15-2 i chanser. Är det tur att spela ut Blackburn och vinna med 2-0 (två bortdömda varav ett absolut skulle varit mål) Eller är det tur att vara utspelade av tottenham och ändå få en pinne? Är det tur när Villa gör mål på stopptid? Är det då inte tur när Van Persie gör det mot Everton med Arsenals typ enda chans? ...

gooner sa...

Ja man kan alltid diskutera tur eller inte men jag kan inte tänka mig att det finns någon som sett mycket fotboll denna säsongen, villain or not, som kan hävda att inte Fru Fortuna hållt en skyddande hand över Aston Villa denna säsongen. SÅ bra är de inte i år. Och för att du inte skall tro att jag gnäller bara för att jag är Arsenal så kan jag utan omsvep erkänna att de är bättre än Arsenal men det är fan nästan vilket sopgäng som helst just nu....

gooner sa...

Och där åkte Scholari...

johannes sa...

Ja det skulle vara kul att höra lite objektiva kommentarer isåfall för det är inget jag själv märkt. Var bland annat själv på plats och såg Wigan rädda fem gånger på mållinjen och få 0-0 på Villa Park...

Unknown sa...

Själv har jag sett 4 "neutrala" matcher med Villa i år. Alla har slutat med en ganska oförtjänt uddamålsseger. Tur eller inte låter jag vara osagt, man har haft marginalerna med sig och vunnit utan att spela bra iaf.