söndag 22 februari 2009

Jag är mållös!

Gillar du att se mål? Titta inte på oss i Premier League-lördag... Igår fick vi bara ett enda mål på två matcher (A.Villa-Chelsea 0-1, Arsenal-Sunderland 0-0). Veckan innan det var det inget program p.g.a FA-cupen, men ytterligare en vecka tidigare visade vi Manchester City-Middlesbrough (1-0) och Chelsea-Hull (0-0). Veckan innan det då, tänker ni? Jodå, först Stoke-Manchester City (1-0) och sen Arsenal-West Ham (0-0). Nu börjar ni kanske ana ett mönster...

Veckan innan det var det bara en match i programmet, nämligen Bolton-Manchester Utd (0-1). Vi måste gå så långt tillbaka som till den 10:e januari för att hitta en PL-lördagsmatch med fler än ett mål i. Visserligen slutade 16.00-matchen då 1-0 (Arsenal-Bolton), men dessförinnan hade vi visat Aston Villa-West Bromwich, och den slutade ju 2-1.

Hur som helst: På de åtta senaste matcherna vi har haft i Premier League-lördag så har det gjorts totalt fem mål, och inte i någon av de åtta matcherna har det producerats mer än ett mål.

Det gamla Lars "Laban" Arnesson-citatet "Vill man se mål får man gå på hockey" har aldrig känts så korrekt som nu.

2 kommentarer:

t-bear sa...

Syndarna verkar ju vara Arsenal och Chelsea, som ni (med rätta) visar ofta. Men snart är Eduardo tillbaka och Bendtner kan återgå dit han hör hemma... :)

På tal om Eduardo så kunde det ju blivit en liknande skada idag. Kevin Nolan... fy fan alltså.

gooner sa...

Kevin Nolan har alltid varit en stor idiot.
Tur att det gick "bra" för Anichebe, jag har väntat länge på att Nol(l)an skall bryta någons ben.