torsdag 19 februari 2009

Gammal är äldst

Man Utd var minst ett nummer större än Fulham igår, och nu när Rooney är tillbaka lär de inte bli sämre... Kul annars att se Paul Scholes i finfin form, gubbarna hos United håller verkligen stilen. Mot West Ham var det Ryan Giggs som avgjorde, nu var det Scholes tur att glänsa.

Eftersom jag var på herrmiddag igår hade jag spelat in matchen, och ägnade den tidiga natten åt att titta på Uniteds enkla vinst. Jag visste att matchen slutade 3-0, och jag visste vilka som hade gjort målen - och matchen såg ut PRECIS som jag föreställde mig. Ändå var det ganska underhållande att se.

Idag påbörjas införarbetet till helgen, och ju mer jag läser på om Aston Villa-Chelsea, desto mer längtar jag efter att se den (kl.13.45 på lördag). Det kan bli en av årets mest intressanta matcher! Vinner Aston Villa vågar jag mer eller mindre garantera att de klarar en Champions League-plats, och då blir det hyfsat intressant att se vilka av Chelsea och Arsenal som blir utan...

5 kommentarer:

Unknown sa...

Vore väldigt intressant med statistik på herr (Sir snart?) Scholes från denna match. Passningsprocent skulle jag vilja se, vart får man tag på det?
Minns inte att han slog bort en enda passning. Och det var ju inga dåliga passningar han gav sig på heller. Kross på kross.

gameover sa...

Scholes vs Fulham: 64 passes, 62 successful, 2 unsuccessful.

Matchen mot West Ham slog han 59 passningar och missade tre. Det blir alltså 123 passningar och fem av dem är misslyckade. Lägg där till att han nästan bara slår svåra passningar också. Väntar fortfarande på den dagen då media eller folket ska börja uppmärksamma hans överlägsna passningsspel.

Angående Villa-Chelsea så tror jag det blir som förra mötet - dvs mycket snack om att Villa har jättebra chans men det slutar ändå i relativt enkel seger för Chelsea. Tippar på 0-2.

gooner sa...

Chelsea kommer att köra över Villa.

Martin Karlsson sa...

Jag satt och rös av Scholes passningar igår. På en sekund tar han emot bollen felvänd, vänder upp och smeker iväg projektiler över halva planen med äcklig precision. Magiskt.

Men jag är rädd att Scholes aldrig kommer få det erkännande han förtjänar.

Av någon anledning kommer ett av den moderna fotbollens största spelgenier alltid ses som en defensiv "mittfältsterrier".

Lustigt att England började sin kräftgång när Scholes slutade i landslaget och Stevie Me/Lampard tog över hans plats...

Anonym sa...

...och där fick Eduardo en sträckning och är borta två veckor. Inget Ch League för honom alltså.