måndag 12 januari 2009

Timing

I Supersöndag såg/hörde en hel del av er säkert hur Filip Hammar berättade om sin fascination för spelare som röker. Vi pratade om Boban och Elkjaer m.fl. - och vi behövde inte vänta länge innan två nya rökarhistorier dök upp i kvällstidningarna.

Dels satte Maradona (den argentinske förbundskaptenen, ni vet) igång brandlarmet på Chelseas spelarhotell i söndags genom att röka cigarr klockan sju på morgonen, dels har AIK:s Martin Mutumba spelat in en låt som handlar om att han röker marijuana. Sen lade han upp den på Youtube. Undrar vad Wikegård hade sagt om hans studieskulder? Om jag måste välja vilken historia som är häftigast så tycker jag att Maradona spöar Mutumba med 26-0.

Satt med i EuroTalk på Fan-TV idag igen, och ska göra så även de två kommande måndagarna. Det är kul att vara med där, inte minst eftersom man alltid lär sig något av Erik Niva - den norrländska fotbollsmotsvarigheten till Björn Hellberg. Han kan A-L-L-T!

Nu sitter jag och funderar över om det var ett klokt beslut att - innan säsongen - lova att sjunga "Simply the best" utanför Old Trafford om Man Utd vinner ligan, och dessutom lova att filma eländet och lägga upp det på bloggen... Jag får nog förbereda foto-Jocke på att lära sig ackorden till den låten.

4 kommentarer:

Christian sa...

Mycket bra Euro Talk avsnitt... Dock borde nån rykt in och dragit till bromsen när plötsligt Real Madrid hade vunnit 8 European Cup's i rad på 60-talet. När dom "bara" vann 5 st i rad på 50-talet (den sista 59-60), så bara 2 st, icke i rad på 60-talet.

Jonas Dahlquist sa...

Eller så ska man inte gå in och rätta/mästra någon som är ganska ny i programmet...? Det blir dålig stämning då.

EvenSteven sa...

Jag hoppas för din och allas våran skull att du slipper sjunga utanför Old Trafford...

You´ll Never Walk Alone

In Rafa We Trust

David sa...

Härlig comeback i Euro Talk. Trevligt att du skall vara med igen snart.