söndag 11 januari 2009

He'll shoot, he'll score...

...he'll eat your labrador! Så går ramsan om Ji Sung Park, som gjorde en helt makalöst bra insats mot Chelsea. Ronaldo vaknade till i andra halvlek, Berbatov körde med sina små vrickningar, Rooney var så där "lagom övertänd" som bara han kan vara, och Chelsea hade helt enkelt inget att sätta emot. Rättvis seger, och som det ser ut nu så är det de två - historiskt sett - största engelska klubbarna som gör upp om titeln, Liverpool och Man Utd. Det är dock några poäng kvar att spela om...

Fick göra ett snabbt inhopp i Supersöndag idag på grund av sjukdomar och annat, och det var jäkligt kul att jobba med duktige Rickard Henriksson för första gången, sen är ju Filip Hammmar en av mina absoluta TV-favoriter, och han var hur skön som helst. Om ni undrar hur fotbollsintresserad han är kan jag säga att han kunde rabbla hela Frankrikes VM-startelva från 1982 utan att blinka.

Nu ser jag Beckham i en Milantröja, och det ser lite konstigt ut.

4 kommentarer:

henke sa...

Hehe. Bad du Filip lägga in ett gott ord om dig till Mr. Oldsberg då?

Christian sa...

Va en riktigt klockren uppställning i Supersöndag. Två raka dagar med Jonas Dahlquist i rutan? Nästan så att det läker såren från 0-0 mot Stoke.

Själv gillar jag den här bättre.
Park, Park wherever you may be,
You eat dogs in your country,
Could be worse,
Could be scouse,
Eating rats in the council house.

Jonas Kinander sa...

Ni gör ett gediget jobb vecka efter vecka... Är tanken att Nora ska ha supersöndagarna i år?

Många som presterade bra i united tycker jag, ingen föll ur ramen. Vidic är som en stor köttmur längst bak och väljer honom före Ferdinand, som kan vara lite loj ibland, alla dagar i veckan.

Såg ut som det var mer hjärta i United än i Chelsea. Fletcher, Giggs, Neville...

t-bear sa...

Rickard Henriksson känns just nu som den vassaste "analytikern" i svensk tv. Filip var ju också skön. Som Christian sa, riktigt grym uppställning igår!