fredag 16 januari 2009

Alla hjälper Villa!

På de fem senaste ligamatcherna har FYRA spelare gjort självmål när de mött Aston Villa. Senast var det Scott Carson (West Brom), innan det Kamil Zayatte (Hull), Lucas Neill (West Ham) och Kevin Davies (Bolton).

Det kan ju vara något att tänka på för alla Sunderlandförsvarare till lördagen.

Lite övrigt plock som kan vara kul att veta inför helgen, om ni ska tippa och ha er:

* Liverpool har spelat 0-0 hela fem gånger i Premier League den här säsongen, medan Everton hållit nollan i de fem senaste ligamatcherna. Det bådar ju inte så gott inför Merseysidederbyt på måndag. För övrigt är matcherna mellan Liverpool och Everton de som genererat flest röda kort i PL-historien, 17 stycken.

* Michael Owen har spelat 13 PL-matcher mot Blackburn, och gjort nio mål!

* Cristiano Ronaldo har gjort sex mål på sina sex senaste matcher mot Bolton.

* Chelsea har skjutit flest skott på mål(135) i ligan hittills, medan Stoke är det lag som har skjutit minst antal skott(56) innanför målramen.

* Hulls Paul McShane tycker nog att det är "sådär" att möta Arsenal. Han har visserligen bara gjort det två gånger, men första gången (med Sunderland) blev han utvisad, och i höstas med Hull så gjorde han självmål...

* Manchester City har inte vunnit en enda ligamatch där de gjort färre än tre mål denna säsongen. Wigan har ännu aldrig förlorat mot Man City i Premier League!

* West Bromwich har gjort mål i den 90:e minuten i sina två senaste hemmamatcher, så Middlesbrough måste hålla koncentrationen uppe tills domaren blåser av.

* Det har bara gjorts fjorton PL-mål på White Hart Lane den här säsongen, minst av alla arenor. Jermain Defoe gillar annars mötena mellan Tottenham och Portsmouth, han har gjort fyra mål för Tottenham och ett för Portsmouth när lagen har mötts.

Nu har ni inga ursäkter för att inte få minst tolv rätt.

4 kommentarer:

Jonas Kinander sa...

Intresanta fakta Jonas. Det faktum att Man C inte vunnit en match där de gjort under 3 mål är fan sjukt asså. Om de måste göra 3 mål för att vinna i varje match så är det inte konstigt att de ligger där de gör...

Jonas, Eftersom du förmodligen sitter inne på ännu mer mer info så borde ju du pricka minst 13rätt...Lägg upp din rad inför Lördag så utmanar jag dig..

Anonym sa...

Vilken överraskning att Man U vann med 1-0, gjort i 90:e minuten... :)

gooner sa...

Villa hade hjälp idag med. Trött man blir. De är ju inte ens speciellt bra.

gooner sa...

Men vad är det för stackars tomte som kommenterar Hull - Arsenal?