onsdag 3 september 2008

Livet genom en kameralins

Jag var på Djurgården-Örebro i måndags, och det var ingen upplyftande tillställning. Under matchen såg en av fotograferna att jag satt på läktaren och tog då det här mycket artistiska fotografiet. Man kanske inte ser så jättebra, men det är jag som sitter och stirrar ner i ett matchprogram. Ingenstans går man säker för alla de här paparazzityperna.

Nu ska jag och foto-Jocke till ett församlingshus utanför Nottingham. Nej, vi har inte gått med i någon sekt - det är faktiskt klubbträff för ett gäng som spelar Subbuteo, det fotbollsspel som kan sägas är Englands motsvarighet till att få ett hockeyspel på julafton i Sverige. Det är rätt kul!

Det är ju något uppfriskande sjukt med 40-åringar som leker med små fotbollsgubbar i plast, så det här ska bli riktigt skoj att göra reportage om. Kolla här om ni är sugna på ett Subbuteospel.

Den ryske höjdhopparen Ivan Ukhov drack sig tydligen dyngrak på den neoklassiska drinken Vodka Red Bull innan han skulle tävla i Lausanne. Snacka om att deras slogan om att "Red Bull ger dig viiiiingar" har satt sig stenhårt hos vissa.

Inga kommentarer: