onsdag 3 september 2008

...och där rök den första...

Alan Curbishley tyckte att tre matcher fick räcka för den här säsongen och avgick som manager för West Ham idag. Curbishley verkade vara missnöjd med att West Ham gjorde sig av med spelare snarare än köpte nya. Å andra sidan har de väl Premier Leagues största a-trupp fortfarande, så det finns fortfarande ett par namn att välja mellan.

Huruvida Kevin Keegan har avgått, är sparkad eller sitter kvar som manager i Newcastle verkar ingen veta helt säkert. Hur som helst är Keegan helt löjligt populär i staden, och fansen protesterade vilt mot bara tanken att Newcastleägaren Mike Ashley skulle få Keegan att säga upp sig.

Som jag skrev i ett tidigare inlägg - alla PL-managers verkar utgå ifrån att de ska kunna köpa obehindrat med spelare, och de som inte får göra det blir vansinnigt sura. Det känns som att de någonstans har glömt att man kan jobba med de spelarna som faktiskt redan finns i klubben också.

En liten varning också - funderar ni på att köpa en ny bil, köp INTE en Mercedes B-klass. Det är den sämsta bilen jag har kört på många år. Sen blev det inte bättre av att genierna på Hertz i Manchester hade fyllt på för mycket olja i motorn också - det var nästan lika mycket rök bakom bilen igår som på ett Snoop Doggy Dogg-hotellrum.

Inga kommentarer: