måndag 31 mars 2008

Starke Arvid arena

Jag önskar Ljungskile SK en snabb returbiljett till Superettan enbart pga deras fruktansvärt fåniga arenanamn. Fy skäms!!

IFK Norrköping borde samtidigt få böter för att de intervjuade sin maskot (ja, ni läste rätt - de intervjuade sin jävla maskot!) i pausen av IFK-Djurgården igår. De stod alltså och, på fullaste allvar, intervjuade en människa iklädd bäverdräkt. De skulle givetvis ha pratat fotboll med Ove Kindvall eller Janne Hellström istället. Dessutom hade någon bestämt att det var en bra idé att sälja biljetter till BÅDE Norrköpings- och Djurgårdssupportrar på samma sektion, plus att de hade sålt för många biljetter. Den evenemangsansvarige bör givetvis få sparken omedelbart eller åtminstone tvingas sträcklyssna på Linda Bengtzings senaste skiva. Pinsamt dåligt!

Fjellström igår: "Det är ett svårt nummer av Jones, han skjuter på en högt liggande boll!", och så fick han en hög placering på Floskeltoppen i Aftonbladet på söndag.

Lasse Granqvist var RASANDE i bilen hem från Norrköping igår. Anledningen? Bäverintervjun. Lasse blev inte på bra humör igen förrän vi började prata om Restaurang Tennstopets stekta fläsk med löksås.

Örebro-Trelleborg luktar oavgjort.
Ljungskile-Bajen MÅSTE bli en tvåa.
Giffarna-HIF blir bergis ett kryss.
Malmö-Göteborg vinner IFK.

Sådär, ja - nu vet ni vad ni INTE ska satsa pengar på i afton.

2 kommentarer:

Johan sa...

Angående att det fanns blandade supportar på vissa sektioner så beror det på att järnkaninerna skickat iväg en massa fans boende i norrköping att köpa biljetter på varenda litet ställe som de såldes på. Såg nåt inslag på någon kanals nyheter där en stolt företrädare för järnkaninerna berättade om deras sluga plan.

Jonas Dahlquist sa...

Det hade inte varit något problem om det inte varit så att de sålt för många biljetter överlag. De supportrarna som köpte "neutrala" biljetter hade nog kunnat samsas finfint, men det var ju fullt redan innan DIF-supportrarna blev insläppta där.