fredag 14 mars 2008

Fusk!

I vanlig ordning kommer det en massa anklagelser om fusk vid lottningen, och jag vet inte vad man ska tycka och tänka om det. Jag är vanligtvis rätt så förtjust i konspirationsteorier, men finns det någon anledning till att UEFA vill ha Arsenal mot Liverpool hellre än Liverpool-Roma?

Dessutom var det Rinat Dasaeev som stod för lottdragningen, och det vet väl ALLA att ryssar är en garanti för att det inte valfuskas och så. Det har Putin sagt.

Det finns bara ett sätt att få en HELT 100-procentigt "ren" lottning. Låt en svensk journalist dra bollarna. Svenskar fuskar aldrig, dopar sig aldrig eller låter sig mutas - och vi journalister KAN ju inte bli köpta (läs inte inlägget från igår om Mats Olssons bok är ni snälla). En svensk journalist är alltså höjden av all moral. Fråga bara Trond Sefastsson.

Ärligt talat - de skulle göra som i Elitserien, låta de poängbästa VÄLJA sina motståndare. Tänk er snacket när Man Utd tvingas välja mellan Arsenal och Liverpool, t.ex. Dessutom skulle det ge sluttabellerna i CL:s gruppspel större betydelse, och så slipper man de trötta matcherna i sista omgången när allt redan är klart. Fan vad jag har bra idéer.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du är ofta rolig i dina texter! Jag gillar det skarpt. Det där med Putin var bra...

Snucke sa...

Jonas, vi talas ju vid eller mailas dagligen så varför inte börja kommentera din blogg också?

"Fusk!" inlägget var strålande, bra resonemang och jävligt roligt. Helt jävla lysande. Jag ringer Platini med en gång. / S

Unknown sa...

Det är ju garanterat ryssen som har riggat lottningen, blev ju inte förvånad att det var chelsea som fick gratisbiljett till semifinal. Läste den tråden där det togs upp att det var riggat. Hur svårt är det att rigga en sådan lottning med bollar? Elektronik, magnetism, värme, synbara märkningar. Det är ju inte som keno precis.