onsdag 2 januari 2008

Sven-Görans julmirakel

Ja, Svennis julmirakel har pågått sen i augusti och verkar fortsätta in i 2008. Egentligen funkade julmiraklet som allra sämst just runt jul, men ändå!

Visserligen är Newcastle inte lätta att gissa dagsformen på, men jag trodde ändå att de skulle vara aningen mer taggade när ett topplag (vilket Man City faktiskt är) kom på besök. Elanos mål var riktigt snyggt, och när en avbytare avgör så är det ju alltid att betrakta som genialiskt... Minns förresten hur säsongen startade för City - svår bortamatch mot West Ham, seger med 2-0 efter mål av en anfallare och en inhoppare. Är cirkeln sluten nu? Vad händer härnäst?

Ni som fortfarande trodde på att Liverpool hade en promilles chans att ta ligatiteln har väl ändå slutat tro det nu, va? 1-1 hemma mot Wigan är förstås inte bra nog. Såg ni vad arg Benitez var i 'the dugout' förresten? Det kändes nästan som spel för Gillette- och Hicks-galleriet.

Grattis dock till Wigan, som faktiskt tog sin första poäng mot ett "Big 4"-lag någonsin i och med Titus Brambles mål. Bramble måste annars vara en av de absolut sämsta startelva-spelarna i hela Premier League.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Bramble är allt annat än bra, men göra mål mot Liverpool är han tillräckligt bra för. Men det kanske säger mer hur om mediokra Liverpool egentligen är?

En väldigt bra blogg det här! Jag är glad att jag hittade hit!

Manchester är RÖTT!

gooner sa...

bramble var först med ngt annat oxå....och det brukar vi sjunga om på the grove....
norra london är oxå rött. and top of the league.