tisdag 22 januari 2008

Karlstadsresa 05.40 = bra ursäkt

Jag är ledsen att jag inte skrivit nåt innehållsrikt idag, jag har nämligen tvingats iväg av en man som heter Ståhl till Karlstad.

I Karlstad väntade avgående klubbdirektören Lars Glennert för en intervju innehållande ett "bokslut" över hans regeringstid samt en promenad från Färjestads kansli till hans nybyggda hus, det ligger sisådär 500 meter från Löfbergs Lila Arena. Killen har utsikt över sin gamla arbetsplats!! Vi klockade promenaden och kom fram till 3 minuter och 2 sekunder dörr till dörr.

Liverpool - Aston Villa igår var riktigt underhållande i andra halvlek, trots att inget av lagen tokimponerade, och 2-2 var nog ganska rättvist till slut. Crouch's mål var rätt läckert, tycker jag. Han hämtar ju in bollen BAKOM sig och får ändå så bra träff. Imponerande.

En sak till från Karlstad, förresten: min "Målextra"-vapendragare Roger "Ragge" Johansson har inte bara gjort 166 matcher i NHL, han jobbar även på Färjestads kansli precis som alla andra som någonsin haft en lila tröja och ett par skridskor på sig. Ragge är den människa i världen som får in mest snus under överläppen vid ett och samma tillfälle. I världen alltså! Han ser ut som Glenn Strömberg gånger tre, och det anser jag ska premieras.

Inga kommentarer: