fredag 17 augusti 2007

Madchester

Nu har jag och foto-Jocke varit ute och käkat i Manchester för jag vet inte vilken gång i ordningen. Totalt har vi nog spenderat över 100 dagar här de senaste fyra åren. Vi har skaffat oss ganska bra koll på var man kan få god mat, men vad gäller barer och riktiga "uteställen" är vi bedrövligt dåliga. Nu när vi gick en cirka åtta kvarter lång promenad hem till hotellet så såg vi minst tio ställen som vi aldrig sett tidigare.

Detta måste antingen betyda att vi är väldigt professionellt seriösa, eller så börjar vi bli gamla.

Jag tror på det senare alternativet.

Kieron Dyer klar för West Ham. Läsare av denna bloggen visste om det för två veckor sen. Här får ni ett nytt tips: En anfallare (från landet som vann VM 2006) i ett svensktränat lag i Premier League kommer att bytas mot en defensiv mittfältare (i ett svartvit-randigt lag som nästan åkte ur högstaserien) från landet som vann VM 2006.

Den som fixar den ekvationen vinner handbollsmålvakten Fredrik Ohlanders senaste landslagsmatchtröja (han bojkottar landslaget just nu) och tio Daim.

4 kommentarer:

öjan sa...

Jag tror att du har tänkt dig följande:

Corradi flyttar hem till Siena medan Simone Vergassola, som Svennis värvade till Sampdoria en gång i tiden, kommer till Shitty.

Jonas Dahlquist sa...

Skicka din adress, Öjan.

Anonym sa...

Inga dåliga priser.....har faktiskt träffat Ohlander, Trevlig kille och galning på samma gång...

öjan sa...

Robert Johansson
Odengatan 74
44151 Alingsås

Tänk på att Daim lätt går sönder under resans gång.