onsdag 12 maj 2010

I'm Hollow(ay)

Blackpool FC kommer att spela Play Off-final på Wembley den 22:a maj mot antingen Cardiff eller Leicester. Det är en stor bedrift av en klubb som har en liten arena, lite pengar och få spelare som andra Championshipklubbar skulle vilja ha.

Det var nog ganska få som ville ha managern Ian Holloway dessutom, han har gjort halvhyfsade resultat ibland, lite sämre ibland (Leicester), men hans namn är för alltid förknippat med "post match interviews" som den här med QPR, presskonferenser som den här när han var på besök i Cardiff, eller den här när han var manager för Plymouth Argyle.

Så här brukar inte moderna fotbollsmanagers posera...

När han var arbetslös mellan maj 2008 och maj 2009 så byggde han bland annat hönsburar, vilket han berättade om på sitt säregna sätt på Soccer AM. Bara en sån sak gör ju att man måste gilla honom.

...och de brukar inte göra entré på presskonferenserna så här heller.

Ian Holloway är en grabbarnas grabb på ett grabbigt sätt, men med fantastiskt stora portioner humor. Bara möjligheten att få se honom och hans presskonferenser i Premier League gör att man måste hålla en liten tumme för honom nästa lördag.

1 kommentar:

Neepsend sa...

Holloway's gamla citat "let's have a coffee" är bland det roligaste en manager kläckt ur sig.