måndag 15 mars 2010

This is the best trip I've ever been on

Han kom som ett yrväder med handsfree under matcherna och en märkligt stark bortaform som gjorde hans synnerligen oglamourösa bonnagäng till poängknyckare på arenor som White Hart Lane och Emirates Stadium, men det var för över ett år sen - och nu har Hull City tröttnat på Phil Brown. Han fick kicken idag.

Å ena sidan gillade jag Brown för att han var en färgklick, någon som fick Hull att stå ut från mängden. Å andra sidan skrev han ut en hel del checkar som han inte hade täckning för, om man säger så.

Phil Brown har sjungit på den sista versen väldigt länge.

Andretränaren Brian Horton tar över laget så länge, men det sägs att Steve Coppell ligger bra till för att ta över dem på permanent basis. Coppell är en klar favorit här på bloggen, och känns som en antites till Phil Brown. Jag tror dock inte att det finns tillräckligt med tid för att rädda kvar Hull.

De som just nu befinner sig på nedflyttningsplatserna är också de som kommer att åka ur. Alla från plats 14 och uppåt är för långt före redan, och de tre W-lagen (Wigan, West Ham och Wolves) känns snäppet stabilare och verkar ha högre "toppar" än Burnley, Hull och Portsmouth.

3 kommentarer:

Linhem sa...

Just a over-tanned man walking down Humble Bridge helping people in need...

MrValter sa...

Bara en tidsfråga innan Svennis namn kommer på tal att ta över Hull

csfc.se sa...

Tror som du.