tisdag 16 mars 2010

Mauro Zarate

Lazios lille argentinske anfallare Mauro Zarate, med 18 matcher för Birmingham 2008, var avstängd inför matchen mot Bari i helgen - och av oklar anledning så tackade han ja till en inbjudan från Lazios ultras och ställde han sig i Olympiastadions Curva Nord under matchen. När Zarate väl stod där tyckte han att det var på sin plats att följa med strömmen litegrann.

Det hade varit intressant att se hur den där fascisthälsningen hade blivit emottagen i Birminghams klack...

Mauro Zarate får härmed epitetet "Veckans pucko" på den här bloggen.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Något nytt i förhandlingarna om PL-rättigheterna? Kan det ta hur lång tid som helst eller vill ni ha det klart före ett visst datum?

hedlund sa...

Eftersom inte FA tar upp ärendet måste dom anse att domaren uppfattade vad som hände, vilket betyder att domaren knappast kan få döma mer i PL. Kanske inte det fegaste jag sett på en fotbollsplan, men inte mycket slår detta.

Jag ser fram emot nästa gång spelarna möts, för Michael Brown är väl inte den som glömmer.

http://www.youtube.com/watch?v=wtksxQSNmYU

Valdemar sa...

hedlund//

Vad yrar du om egentligen? Både FA och Stuart Atwell har uppenbarligen gjort den helt korrekta bedömningen att smällen var en ren olyckshändelse. Brown försöker blockera Gerrards löpning varpå den senare råkar träffa den förra i nacken i sin undanmanöver. Armrörelsen är vårdslös, men inte följden av ett uppsåt att träffa spelaren. Således tilldöms Portsmouth en frispark. Helt korrekt. End of story.

hedlund sa...

Valdemar, jag hoppas för alla fotbollssupportrars skull att du skojar med mig. Även om supportrar har väldigt märklig syn på saker väljer att tro att ingen kan vara så enögd. Bland det fulaste jag sett på en fotbollsplan. For real.

Jonas Dahlquist sa...

Nu har jag, för första gången, tvingats censurera en massa kommentarer på den här bloggen från människor som tycker att Zarate är en kanonkille och att fascismen är en strålande idé (fast skrivet i grövre ordalag).

Tar därför bort alla kommentarer som ens snuddar vid det här, och kommer att göra så även fortsättningsvis. Ni som känner att ni vill diskutera den här formen av politisk syn får göra det på annan plats.

Valdemar sa...

hedlund//

Om du försöker se det hela från Gerrards synvinkel bör även du inse att armrörelsen är en följd av ett försök att undvika en kollision med Brown. En helt instinktiv reaktion som verkligen ser ful ut ur flera vinklar. Men som sagt, uppsåtet är inte att skada spelaren och därför har FA och Atwell fattat helt korrekta beslut.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.