tisdag 23 februari 2010

Samma mamma - sidospår

När jag satt och letade bilder på Nicklas Bendtner nyss så dök det upp en som var för "bra" för att jag inte skulle dela med mig av den. Alltså, killen såg ju magiskt skojig ut för några år sen! Inte undra på att Wenger skickade iväg honom till Birmingham på lån.

Ska jag vara ärlig så vet jag inte om han är så lik Orlando bloom som Legolas, egentligen - jag ville bara visa fotot på något sätt.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Tycker Kuyt och det snälla "monstret" från Goonies är ganska lika.

http://0616.org/blog/wp-content/uploads/2009/07/goonies_sloth.jpg

Stringfellow sa...

Hej Jonas

Jag inser att det inte är du som sätter priserna på Canal Plus. Men jag fick precis ett brev hem till mig med info om att Canal Plus höjer priset (igen) till 299 kr/mån.

Vad jag vet har ni fortfarande inte säkrat några rättigheter till Premier League kommande säsonger. Ni har tappat serie A och NHL. Tror dina chefer att någon vill betala 300 spänn i månaden för allsvenskan och elitserien, en match i veckan vardera?

Jag tror jag talar för många sportintressade att jag gärna ser en match mellan två lag i Premier league jag inte har några känslor för, t.ex. Tottanham - Fulham, men inte faan sätter jag mig och ser Elfsborg - Häcken???
Det är den stora skillnaden mellan dessa sk rättigheter...

Framför gärna detta till dina chefer. Jag tycker du och dina kollegor gör ett strålande jobb. Tyvärr har ni från 1 april en kund mindre.

Jonas Dahlquist sa...

Stringfellow - det är mycket sällan folk uppskattar prisökningar, och det är inte så konstigt heller. Saker och ting blir dock dyrare och dyrare, även för oss, och då måste man öka intäkterna. Basic economics.

Angående matcherna och deras attraktionsförmåga så beror det ju mycket på vilket lag/liga man gillar, om man säger så. Jag personligen hoppas förstås att vi har Premier League även fr.o.m nästa säsong, då är priset mer motiverat för dig, hoppas jag.

Vad gäller antalet matcher från Allsvenskan och Elitserien måste jag bara rätta dig, förresten. Vi sände 50 Allsvenska matcher 2009, och från Elitserien så sänder vi ju i princip varje speldag.

När jag ändå sitter här och skriver om PL-rättigheterna kan jag ju meddela att jag fortfarande inte har hört ett smack om hur det till slut blir. Jag lovar att berätta så fort jag vet.

Marcus sa...

Jonas, hurdan är din mail? Tänkte skicka in lite förslag till "Samma mamma".

Keep up the good work

pl10 sa...

Måste bara säga att han ser FRUKTANSVÄRT irriterande ut på den bilden Bendtner! Har ju iofs inte blivit bättre med hans kaxiga tuggummi-tuggande nu för tiden.

Magnus Arsenal sa...

Haha den frillan skulle Bendtner lirat i nu tycker jag!

Inte fått något brev från comhem iaf om någon prisökning. Kanske dyker upp snart då.
Mitt finfina abonnemang jag haft i 2 år går ut i april. Haft 8 Favoriter och Canal+ Total för 299kr/mån!

Katrin sa...

Hahaha Bendtner var så ful då... Och vissa kanske tycker att han är lika ful nu i och för sig meeen, riktigt lika ful nu är han inte ^^

riizzo sa...

Bendtner liknar en ung skådis som är med i filmen(the haunting in connectecut)om du har set filmen.

Det finns många andra fotbollers som liknar andra kändisar,t-ex Ryan Giggs ser ut exakt som sångaren i maroon 5.