måndag 8 februari 2010

Besserwisser

En sak som alla tar upp när de varnar för Finland i det kommande EM-kvalet är att Jussi Jääskeläinen är så bra och stabil. Det är inte fel i sig, men Jussi Jääskeläinen har valt att avsluta sin landslagskarriär för att, som det heter, koncentrera sig på klubblaget.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Det gjorde Henrik Larsson flera gånger om, men kom tillbaka då och då. Tror du att Jussis nej tack är mer principfast än Larssons?

ChristofferDahl89 sa...

Är de tävling "50+" avgjord än?

Victor sa...

När tv visade lottningen, så tog de upp styrkor i motståndarlaget. Jag började nästan skratta när de tog upp Jussi Jäsäskeläinen. Han är inte lika bra, som han var för 2-3 säsonger sedan. Han är rutinerad, men gör aldrig några idiot räddningar, som Gomes i "The Spurs". Han är väl helt okej och håller fortsatt klass för Pl, men tror inte att han är en världsmålvakt. Han kan väl vara bland top 20-25 efter Almunia, hehe!

Naej tror snarare att det är den Finska Viljan att vinna emot Sverige, som kommer vara ett Hot !

Robin Fredriksson sa...

Har också försökt säga det till alla! :)

Unknown sa...

@Victor
Han är ju klasser bättre än Isaksson iaf.

Anonym sa...

Cred till ett bra program i Rule Brittania, Dahlquist! Enda negativa är att du lurade mig på Villa matchen förra helgen då du satte upp den på fel matchdag på tavlan. Ska kanske överväga att inte planera helgen efter dina magnetremsor i fortsättningen.

Du vägde sen upp det i helgens program där du fick in fantastiska Michael Chiklis i en lika-som-bär-situation.

Hur resoneras det annars kring O'Niell i Villa. Kan han bygga ett imperium likte Moyes Everton? Gillar allt han gjort med klubben och han har bra resonemang när han plockar in nya spelare. Men han måste vara en av Europas sämsta matchcoacher.

Iallafall. Tack för ett bra program och gärna mer inslag om Villa eller iallafall från Birmingham (staden).

/Jocke

Jonas Dahlquist sa...

"Anonym" - om en spelare har tackat nej till landslaget kan man ju inte utgå från att han ändå kommer att vara med...

Jocke - vi har väl pratat om Aston Villa lite då och då, tycker jag. Staden Birmingham vete sjutton om jag vill göra reportage om, den ligger inte topp 10 bland mina favoritorter i England, direkt.

Victor sa...

Olof det har du rätt i, men sa aldrig att Isakson var ett hot.