torsdag 14 januari 2010

Samma mamma - Granollersspecial

Under Liverpool-Reading igår slog det mig - den isländske allroundspelaren Brynjar Gunnarsson är hysteriskt lik den svenske handbollsmålvakten Fredrik Ohlander som spelar i spanska Granollers. Jag ska för övrigt åka ner och besöka honom en långhelg tillsammans med några kompisar senare i vår. Ohlander, alltså. Han kommer att bli sur över att ha hamnat i "Samma mamma" om jag känner honom rätt, men det skiter jag i. Ha!

11 kommentarer:

Bellman sa...

Skulle kunna slänga in Boris Becker också, så blir det en skön trillingskara :)

Magnus sa...

Hej. Dum fråga här kanske...Men hur spolar man i Rule Brittania avsnitten på webben?

Och varför läggs dom inte upp direkt efter att dom sänts?

Daniel Rydén sa...

Jag tycker mer att han påminner om en överviktig Paul Scholes, sisådär fyra-fem år efter att karriären avslutats.

Jonas Nestlander sa...

Du har ju koll på det mesta Jonas! Vem var det som kommenterade gårdagens match mellan Liverpool o Reading?

Anonym sa...

Hejsan Jonas, hittade inte din mailadress så lägger in ett litet inlägg här istället.
Angående senaste Rule Britannia, (tack för ett bra program!)
Där fördes åsikten att England inte kommer vinna VM för att de inte har en tillräckligt bra målvakt, jag har hört detta flera gånger och känner att det har fått en alltför stor roll. Olof sa att "man måste ha en världsmålvakt för att vinna". Jag tycker inte alls detta stämmer och flera lag som gått långt de senaste 10-20 åren som jag följt noga har inte haft något världsmålvakt.

Här är även ett bra inlägg från din kollega Niva i debatten: http://blogg.aftonbladet.se/bankoniva/2009/10/the-importance-of-being-earnest

Så vad tycker du?

Jonas Dahlquist sa...

Magnus: Ingen dum fråga alls, det går nämligen inte. Ännu.

Jonas Nestlander: Om du menar vem som kommenterade på Viasat så var det Claes Andersson.

Anonym: Jag håller väl inte med Olof Lundh där. Det finns ganska så många exempel på lag med halvtaskiga målisar som har vunnit VM och EM, men självklart blir det lättare om man har en kanonmålvakt...

dave sa...

Just Brasilien verkar vara duktiga på att komma undan med lite halvslöa målvakter. Senaste guldnamnen Marcos och Taffarel är knappast målvakter för historieböckerna annat än för sina VM-guld.

Unknown sa...

Tråkigt att du kommenterar Carling Cup på engelska. Varför det?

Anonym sa...

Magnus: Prenumerera på podcasten i iTunes istället, så får du ner videofilerna och kan spola och pausa bäst du vill.

villa-jansson sa...

hej jonas.har en fråga angående spel avbrott .hörnor frisparkar inkast.ett exempel är när stoke spelar då skall delap kasta alla inkast .först skall han springa över hela planen hämta andan plus torka bollen i tröjan ja du förstår det tar hela dagen innan spelet kommer igång.hur kan domarna tillåta detta.speltiden blir mindre för varje år känns det som .tack för ett underbat program.

Unknown sa...

Tips på kommande "samma mamma". Aaron Eckhart (spelar Two-Face i senaste Batman-rullen) och Jens Fjellström. Oerhört lika!