onsdag 18 november 2009

TTIAO - IIN (fantasyuppdatering)

Fantasyligan på Premierleague.com är lika spännande som alltid, och jag noterar förtjust att jag (Dahlquist Utd) ligger på en 189:e plats just nu. 612 poäng har jag lyckats samla ihop, men jag står också inför problem till helgen då mina tre anfallare heter Robin van Persie, Kenwyne Jones och Fernando Torres. Jag tror att jag får ersätta dem med Anelka, Rooney och Keane.

Killen som leder heter heter Samuel Sollerman (Ejrasundsbro SK), och han har tagit lite mer än 100 poäng mer än vad jag har gjort - just nu står han på 723 pinnar, men dramatiken är ofantlig eftersom han bara ligger en poäng före André Koski (Whitewater Rovers). Fjolårssegraren Henrik Aronsson (FC Owl Farm) ligger på en femteplats, och det är förstås fruktansvärt starkt att ligga på en topplacering även denna säsongen av den gode Henrik, som var och hälsade på nere i studion på en lördagssändning för ett par veckor sen.

Jag är mycket stolt över alla som deltar i ligan eftersom det finns hela 185.647 stycken registrerade ligor i spelet, och TTIAO - IIN rankas som den 292:a bästa just nu! Tack samtliga 867 deltagare!!

Inga kommentarer: