måndag 23 november 2009

Rule Britannia

Den 4:e december är det dags för vinterns överlägset största TV-premiär, jag talar naturligtvis om mitt favoritprogram "På Spåret", som sänder sitt första avsnitt för säsongen klockan 20.00 då. Lite i skymundan (bara lite) kommer det att ske en annan premiär i TV-världen samma kväll. Klockan 19.00-19.45 samma kväll uppmanar jag nämligen er alla att ladda upp inför "På Spåret" med att knappa in Canal+ Sport 1 på era satellitmottagare och digitalboxar - för då gör undertecknad premiär med talkshowen "Rule Britannia"!

Tio fredagar kommer jag, tillsammans med två väl utvalda gäster, att prata om engelsk fotboll i allmänhet och Premier League i synnerhet. I premiärprogrammet får jag besök av duon Erik Niva/Kenny Pavey, bästa tänkbara start om ni frågar mig.


En av tankarna med programmet är att ta en det av bloggklimatet här på TTIAO - IIN in i TV-världen, kryddat med nyheter och incidenter från den senaste tiden i Premier League. Dessutom ska gästerna få glänsa maximalt, det finns bisarrt mycket fotbollskunskap bland de jag bjuder in till programmet - och det ska märkas. Det ska, naturligtvis, bli skitkul!

12 kommentarer:

Unknown sa...

Hurra, låter som en utmärkt idé. Lite dum tid dock på fredagar, kan bli svårt att infoga den punkten i "fredagsmyset". Kommer det att gå i repris eller på nätet om man missar?

J sa...

Kommer man kunna se detta på canalplus.se efter det är sändt? De flesta kanaler har ju "play"-funktion på sina sidor numera. Svt play, tv4play etc.

Hela upplägget låter förresten precis som Euro Talk. Hoppas ni kan nå lika högt. Lycka till.

d sa...

Härligt att det händer något på C+! Synd bara att Kennys svenska är så knackig att du nästan måste gå över till engelska då :-)

J>> Klart man inte lägger upp detta på sin hemsida. C+ är betalkanaler.

Unknown sa...

d//
Till skillnad från 3:an och 5:an som är gratiskanaler menar du då? ;)

Johan seidefors sa...

Tommy Söderberg hälsar: We love it.

Bellman sa...

Riktigt härligt! Programmet lär kunna bota EuroTalk abstinensen som brukar infinna sig då oh då.

För övrigt, samma mamma, Merseyside-edition, Yossi Benayoun och George Harrisson?

J sa...

d: Lite för snabb på tangenterna där va? ;) Att dra folk till sin site och få ökad trafik/intresse för sina program efter dom har blivit sända är inte direkt dåligt. Även om C+ är en betalkanal.

Snart kommer tidningarna online börja ta betalt för sitt innehåll också. Bara vänta och se.

Unknown sa...

Låter kanon detta!
Jag undrar också om det kommer finnas tillgängligt på C+-hemsidan efteråt?

Padre sa...

Det är stor skillnad på betalkanaler som är reklamfria (sånär som på sponsring) och reklamfinansierade kanaler som TV3 och Kanal 5. De senare kan ju lika gärna visa sitt innehåll på webben så länge som det ligger tillsammans med reklam eller hur?

J sa...

Padre: Om alla tidningar resonerade på samma sätt så hade det inte funnits varken Expressen eller Aftonbladet på nätet.

C+ har mycket att vinna på att ha eftersändning av ett sådant här typ av program.

Jonas Dahlquist sa...

Repris fredag natt till lördag samt klockan 11.00 på lördagar. Om det kommer att finnas på webben eller ej vet jag ännu inte. Jag kollar.

Mange sa...

Hurra! :)

Men... får som Staffan lite svårt att infoga detta på en fredag. Fredagar som alltid varit fotbollsfria och därmed blir lite heliga, alla andra dagar kan det vara fotboll på tv. Men det är klart... svårt för er att passa in det nån annanstans i tablån kanske? Men visst går det repriser?