måndag 27 juli 2009

This is the road to hell

Jag har varit i Hull, och även om det inte var någon upplyftande upplevelse på något sätt så är staden faktiskt lite bättre än sitt rykte. Nu är det inte så svårt för Hull att vara bättre än sitt rykte eftersom den konstant blir framröstad som Englands tråkigaste.

När Phil Brown försökte värva spelare till förra säsongen hade han svårt att övertyga dem om att Hull faktiskt gick att bo i. Phil Brown har lika svårt med det den här säsongen, verkar det som.

* Först försökte han få Frazier Campbell att komma tillbaka till Hull, dit han var utlånad tidigare, på permanent basis. Det lyckades inte.

* Sen ringde han West Bromwichs Marc-Antoine Fortune och undrade om denne kunde tänka sig en flytt till Hull. Icke.

* Efter det slog han Michael Owens nummer. Owen, som ju var desperat efter att hitta en ny klubbadress, fick ungefär samtidigt ett samtal från Sir Alex. Hull var nog aldrig ens nära.

* Nu senast var det Bobby Zamora som var på gång upp till Hull. Enligt uppgifter i de engelska tidningarna var Zamora på besök hos klubben, och tror ni att det blev någon affär? Nej, givetvis inte.

Jag vet inte vem som blir femtealternativet för Phil Brown, men snart ringer han nog fan Mamadou "Big Mama" Diallo. Precis på det här sättet inleds säsonger som slutar med nedflyttning.

Allt närmare en övergång till Hull.

4 kommentarer:

henke sa...

ÅÅÅÅH BIG MAMA!!

gooner sa...

Det underlättare heller inte att Phil Brown är den största clownen i engelsk fotboll.

Gustaf Granqvist sa...

Lär ju knappast va så många som är sugna på och bli utskällda på planen i paus heller!

bLyGE_kEntA sa...

gooner är bara sur för att Hull pissade på Arsenal på självaste Emirates.