fredag 12 juni 2009

Sommarens bästa köp

Jag utnämnde honom till en av spelarna i "Säsongens lag".

Han gör väldigt bra ifrån sig i landslaget och låg bakom tre av målen mot Andorra.

Med tanke på ålder, kvalitet och potential är han relativt billig.

Den jag skriver om är givetvis Portsmouths högerback Glen Johnson, som bara är 24 år gammal, men redan hunnit med att spela i West Ham, Chelsea och nu alltså Pompey. Tiden i Chelsea kan vi nog glömma, Johnson var inte en färdig fotbollsspelare när han kom dit, och konkurrensen och kraven var mördande. Nu - när han har fått växa till sig lite - spelar han en alldeles lysande fotboll ute på högerkanten. Liverpool, Chelsea (igen!) och Tottenham är tydligen tre av lagen som är sugna på att köpa honom till 2009-10. Jag skulle slå till direkt!

Bloggen säger: Köp!

Negativa sidor då? Jo, såna har han också, förstås. Det är till exempel aldrig bra att ha en meritlista där det står: "har åkt dit för snatteri när han försökte sno en toasits från B&Q (ett engelskt vitvaruhus, typ) - och det var år 2007!!".

Men va fan, med tanke på John Terrys fylle-/strippskandal, Steven Gerrards DJ-bråk, Wayne Rooneys Sharon-historia och hela Joey Bartons liv är det ju en piss i Atlanten.

2 kommentarer:

bLyGE_kEntA sa...

Han låg väl ändå bakom fyra mål. Tre renodlade assist samt att han passade Walcott i djupet som slog snett inåt till Lampard.

En ok spelare, bra offensivt men inte direkt bäst i världen defensivt vilket brukar avslöja honom när det vankas bra motstånd.

J sa...

Hoppas verkligen Liverpool signar honom asap. Pompey är dessutom skyldiga Liverpool en del cas för Crouchy.