onsdag 10 juni 2009

Dagens goda gärning

Håller du på Manchester Utd? Gillar du Paul Scholes? Är du rik? Då är du en perfekt bloggläsare just nu. Jag har nämligen tänkt att genomföra en auktion här på bloggen.

Det som ni kan buda på är en signerad matchtröja från säsongen 2006-07 i storlek Medium, och det är inte jag själv som har signerat den utan The Ginger Ninja himself. Paul Scholes är faktiskt inte en herre som ger intervjuer särskilt ofta, men han hade hört att vi fixat Canal+abonnemang till både Ole Gunnar Solskjaer och Ryan Giggs när vi gjorde intervjuer med dem, och han ville också ha ett. Vi sa: "Javisst kan du få det, om vi får göra en intervju med dig", och det gick han med på. Undrar om han tittade på Vetlanda-Dackarna i Elitserien i Speedway igår...

Första, andra, tr...

Reglerna för budgivningen är enkla - den som bjuder mest får tröjan. Pengarna går oavkortat till organisationen Läkare Utan Gränser, där min kära sambo för övrigt jobbar. Det skulle vara kul att visa henne att det kanske inte är så jävla onödigt med alla de där matchtröjorna som hon brukar klaga på.

Maila in era bud till jonas.dahlquist@canalplus.se nu. Budgivningen pågår tills jag tycker att den är klar. Ni får information om vem som leder och till slut vinner här på bloggen, förstås.

4 kommentarer:

Smygen sa...

3xnej. Men lycka till med auktionen, snyggt initiativ.

Är det inte lika roligt varje gång när snuskigt ultrarika människor som t ex PL-proffs gör sig besvär för att få nåt gratis?

Unknown sa...

Nej, så jätteroligt är det inte...

Jonas Dahlquist sa...

Det hade nog inneburit större problem för Scholes att hålla på och beställa en svensk digitalbox med kort och få hem den än att bara prata i en kvart efter träningen framför en kamera...

bLyGE_kEntA sa...

Smygen: Haha du verkar inte "känna" till Scholes direkt...

Snyggt att du lyckades få en intervju med honom, Scholes var grymt bra säsongen 06/07, men tyvärr är jag inte beredd att betala över 4k för den.