tisdag 2 juni 2009

Barry on the move

Jag vet inte om jag hann bli allra först nu - men jag fick nyss ett mail från Aston Villas pressavdelning som bekräftar att Gareth Barry just i detta nu sitter och förhandlar med Manchester City.

Då var transfersäsongen igång på allvar då.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt att det händer saker direkt! Jag har börjat bli lite ångestfylld när man ser hur tomt det är i tablåerna i sommar...
Tur man åtminstone har Confed Cup och dessutom ska ju U21 bli ganska skoj. Men i juli blir det torka...

Andreas sa...

Snabbast i Sverige var du nog. Guardian har full artikel uppe redan om det hele dock. Och hur Benitez kommer sitta i skiten bigtime om han säljer Alonso och hur Villa surar för att Barry skulle bara lämna för CL spel och nu är det "money talks" osv osv..

bLyGE_kEntA sa...

I juli börjar försäsongsmatcherna, det bästa som finns!

Henrik sa...

Villa kommer väl att se till att få tillräckligt betalt, har svårt att se att dom får mindre än 15M£. Det borde man kunde hitta en hyfsad ersättare för.

Lundberg sa...

Tjena Jonas! Jag kom ihåg mannen i fråga. De gjorde ett reportage på tv om honom. Jag har för mig att han var en undervisande lärare och hans enda utstyrsel var olika fotbollströjor. Tack och lov för barnen hade han även kläder på underkroppen..*s* Jag ska gräva vidare lite men är 100% säker att antingen svt eller tv4 har visat om honom. MVH Martin Lundberg Karlshamn

Lundberg sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Unknown sa...

Barry är klar för City £12 miljoner

Unknown sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Unknown sa...

Som Liverpool supporter så kan jag bara skratta. Vet inte riktigt om jag ville ha Barry eller inte, men oavsett min åsikt på den fronten så har han nu gjort sig till åtlöje.

"Jag vill spela Champions League" är en gammal och 100%ig kommentar från honom.
Den har nu omedvetet ändrats till "Jag vill tjäna så mycket pengar som möjligt."