söndag 24 maj 2009

TV-kupp

Jag vet inte om ni såg avslutningen av säsongens sista Premier League-lördag (som logiskt nog låg på en söndag), men inslagsproducenten Fredrik hade hittat en massa citat jag klämt ur mig under programmen, och jag upptäckte ett par saker:

* Jag var ännu tjockare i inledningen av säsongen.

* Jag svär mycket.

* Jag lovar en massa dumma saker i BÅDE bloggen och direktsändning.

Hade faktiskt ingen aning om att jag sagt det här med Tina Turners "Simply the best" i TV också, jag trodde att jag bara kläckt ur mig det på bloggen. Jag var helt oförberedd på att jag skulle sjunga i direktsändning, men var lugna - jag kommer att spela in en video utanför Old Trafford också. Det var ju det som var det "riktiga" vadet. Vänta till augusti bara...

83 dagar kvar till nästa säsong. Man är väl helt störd eller nåt - men jag längtar redan.

6 kommentarer:

J sa...

Kom igen Jonas, du är väl inte ens LITE tjock? Du låter som en tonårsbrud som ojjar sig ju :)

Jonas Dahlquist sa...

195 cm lång, nästan 100 pannor, inte en muskel på kroppen - där har du facit.

Björn sa...

Fotbollskropp alltså.

Du missade att Tugay gjorde sin sista match för Blackburn idag också. Som Blackburnsupporter är en legend på Ewood Park.

Mats Svensson. sa...

Ofattbart att så många anser att Newcastlematchens första tio minuter skulle vara viktigare att visa än Nevilles pokalfirande.
Vi fans väntar i nio månader på det ögonblicket (bl.a för att MMS:a en tv-bild av det till Poolfansen) och så får man se Mark Viduka göra avspark i stället.
Men Newcastlefansen fick ju dagens torsk i fejset, så jag kan väl bjuda på det.
Vi fick ju njuta av att se vår C-uppställning vinna mot ett lag som ska spela PL-fotboll 2009/2010.

Jonas Dahlquist sa...

Missade och missade... vi valde att fokusera på Hyypiä och Maldinis sista hemmamatcher istället.

Mange sa...

Hypiä och Maldini känns en aning större, fast Tugay är givetvis en ikon också. Men nu när jag skrivit det känns det bisarrt att nämna Hypiä och Tugay i samma andetag som Maldini.

Och Och Jonas, du är faktiskt en aning tjock - det ser man i ansiktet. Men du får se ut hur du vill, du har ändå ett av världens bästa jobb. KUTGW!