söndag 3 maj 2009

Mot Ungern!

Gårdagens Premier League-fotboll var helt logisk om man ser till tabellplaceringarna innan matcherna. De bättre placerade lagen slog de sämre, och Wigan-Bolton slutade 0-0. Det mest otippade var väl att Stoke inte vann hemma mot West Ham, men Gianfranco Zola och hans elva visade varför de ligger där de ligger i tabellen.

Efter alla hyllningar de engelska lagen har fått efter sina 4-4-orgier och 5-2-uppvisningar så är det dags att skicka en stor, fel eloge ner till Spanien också. Real Madrid-Barcelona var ju "ganska" kul att titta på.

Just nu sitter jag och väntar på foto-Jocke och ett Arlanda Express-tåg. Vi ska åka till Budapest ett par dagar för att vila upp oss och ha skoj. Har vi tur kan vi klämma in derbyt mellan MTK och Kispest Honved på tisdag också. Först ska vi bara hitta en sportbar som visar Liverpool-Newcastle. Jag mailade med Aftonbladets Erik Niva i veckan, och han filosoferade över att Michael Owen kallat matchen på Anfield "unwinnable" för Newcastles del. Det var en sån kommentar som gjorde att Bernt Schuster fick sparken från Real Madrid inför förra mötet med Barca. Owen lär dock vara med idag.

Åh, ett stort grattis till Konrad Olsson också! Han tog nämligen hem utslagstävlingen i Premier League-utmaningen i stor stil igår. Han var riktigt jävla vass, om ni frågar mig. Konrad får därmed ta med en kompis och se valfri PL-match nästa säsong - trist för honom bara att han håller på Newcastle. Där spelas det ju högst troligen inga Premier League-matcher 2009-2010.

Inga kommentarer: