måndag 27 april 2009

When we were winning

Det är titeln på en alldeles utmärkt Broder Daniel-låt, och vad gäller vinnare i bildgåtan här på bloggen har jag hinnat en nu.

Jag är förstås skyldig er svaren först:

1. Jordi Cruyff
2. Philippe Albert
3. Oleg Luzhny
4. Stig-Inge Björnebye

Otroligt många svar kom in, de allra flesta helt korrekta. Tack alla ni som var med och tävlade.

Henrik Björklöf i Uppsala heter mannen som får en bok och DVD med posten. Maila din adress så löser vi det, Henrik.

Nu är jag på väg hem efter att ha kommenterat Newcastle-Portsmouth. Spännande och intensivt, men låg spelkvalitet, kan man väl sammanfatta det hela med. Det ser verkligen otroligt mörkt ut för Shearer och de övriga skatorna.

5 kommentarer:

Villon sa...

Ja, nu är det faktiskt kört. Jag talar naturligtvis om Newcastle. Man skulle kunna peka på spelarinsatser som var lovande och andra som var undermåliga, men det spelar liksom ingen roll. Nästa år kommer att handla om att utmana Roy Keane om sista playoffplatsen.

Det enda jag hoppas på nu är att styrelsen uppvisar sunt förnuft och långsiktigt tänkande. Att man går loss med motorsåg bland de dyra åldringar/halvinvalider/klåpare som utgör halva truppen, och att man på sikt kan bygga ett slagkraftigt lag värdigt premier league-status.

Såsom verkligheten ser ut är det väl i och för sig mer troligt att Leeds-vägen hägrar. League-one status och 15 minuspoäng känns inte avlägset.

Björn Orrenius sa...

Hull tar max 3 p till. Kan Newcastle få 2 segrar till , boro o Fulham hemma, eller Villa borta så går de om på målskillnad. Såvida de inte torskar med 10-0 mot Pool vilket just nu känns fullt möjligt..

Hur som helst komemr det bli sjukt spännande in i sista omgången

Anonym sa...

Henrik Björklöf i Uppsala?

Heja Studan kanske?

Anonym sa...

Henrik Björklöf i Uppsala?

Heja Studan kanske?

Martin Karlsson sa...

Vad hade Newcastles mittfältare fått för direktiv igår egentligen?

Butt & Smith slog långboll efter långboll för att sedan promenera i mittcirkeln och hoppas att Martins & Owen skulle göra mål på egen hand. Så fruktansvärt uppgivet och meningslöst.

Jag kan inte se annat än att de åker ur nu. Tyvärr.