fredag 13 februari 2009

Solskjaer

Undertecknad får numera anses vara sport-TV-Sveriges motsvarighet till Ole Gunnar "Babyface" Solskjaer efter att idag fått visa legitimation på Systembolaget. Jag är 32 år gammal... Bedriften blir inte sämre av att jag har ganska mycket skägg för tillfället och att jag dessutom hade med mig en skrikande, obstinat ettåring i en barnvagn. Ändå tyckte kassörskan på Hornstulls bolag att jag var misstänkt lik en 19-åring. Givetvis tar jag det som en komplimang!

Den här bilden är från midsommar ifjol. Då borde jag - enligt systembolagskassörskan - bara ha varit 18 år gammal. De övriga tre på bilden har absolut ingenting med artikeln i övrigt att göra.

4 kommentarer:

Christian sa...

Möjligtvis hade hon i kassan läste the Sun på morgonen och inte alls tog att vara pappa som något bevis för att vara över 18?
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article2233878.ece

gooner sa...

Vilket System handlar du på där det är 18-årsgräns?

gooner sa...

En annan sak, jag gillar dina undersökningar men det vore najs med ett inlägg som kommentar till de olika undersökningarna när de äro fullbordade.

Jonas Dahlquist sa...

Nu läste du inte ordentligt - hon måste ju tro att jag är nitton för att jag inte skulle handla. Förra året skulle jag då ha varit arton, men det hade inte så mycket med saken att göra, jag ville bara ha en ursäkt för att lägga upp den där bilden.