torsdag 12 februari 2009

Bättringsvägen

Jag har ju redan skrivit om Bättringsvägen i Vetlanda, nu verkar det som att jag är just på den vägen. Jag känner mig nämligen tillräckligt frisk för att ge er två Youtube-klipp.

På det här ser vi AC Milans president (som tydligen även är någon sorts politiker) skämta på grabbars vis.

Och på det här ser vi ett lite bortglömt mål från Premier League som kan konkurrera om titeln som "Snyggaste långskottet någonsin". Kommer ni ihåg Jon Harley? Man får säga att han lyckades rätt bra här...

4 kommentarer:

Fredo sa...

http://www.youtube.com/watch?v=igWC_fufZ58&feature=related

Top 15-lista på långskott. Innehåller bl.a. en imponerande pressad kanon från Seedorf, en oväntad etta, och en Southamptontröja du nog kommer kunna säga ett och annat om...

Fille sa...

grabbarna skjuter ju nästan lika bra som jag :)

henke sa...

Ledsen att behöva göra dig besviken, Jonas, men "Berlusconi" är inte Berlusconi utan en komiker. Allting är en del av sketch bara. Titta bara på hur "livvakterna" agerar, syns tydligt att de inte är the real deal och varför skulle en av världens mest utsatta politiker köra med rutan nere?

Men det var roligt i vilket fall som helst =)

Unknown sa...

Jag älskar långskott. Inte minst sådana från folk som kanske sätter ett enda under hela sin karriär (Ingen aning om så va fallet här) men som när det kommer en lite studsande boll emot dom och de är 40 meter från mål ändå tänker "Äcch, den här sätter jag i bortre...inga problem"